Under denne overskriften deler vi litt siste nyheter som ikke er direkte relatert til coachutdanningene våre, men som er å finne i konsulentvinduet til Erickson Norge.

Follow The Client web i ny drakt

I 2020 forelsket den daglige ledelsen i Erickson Norge seg i det gamle ordet Hopehav og brukte det på den norske varianten av ‘konsulentvinduet’ til Erickson Coaching Norge. Vi laget til og med en egen webside som eksisterte side om side med sin engelske variant kalt Follow The Client. Etter at den første ‘forelskelsen’ i ordet ga seg, bestemte vi etter 1-års-evalueringen at vi bare skal videreføre Follow The Client som webside hvor det kan velges norsk eller engelsk versjon. Under pandemien hvor vi bare kunne kommunisere online ble det enda klarere at at det er internasjonal interesse for produktene våre og at det norske bedriftsmarkedet kan leve med Follow The Client som overskrift. Du kan besøke websiden her: followtheclient.com/no.

Og så syntes vi at det gamle, norske ordet Hopehav ville passe utmerket godt til vår Erickson coachpool. Noen husker at Erickson Coachpool ble mye brukt på 1990 og 2000-tallet for et par dusin skoler i rammeavtaler med Utdanningsetaten i Oslo, og dermed ble et av de første samlinger av profesjonelle norske coacher. Så fra nå av brukes Hopehav til å omtale vår coachpool.

Noen innovative kurs fra Follow The Client:

MBSP: Lystbetont, enkel og forskningsbasert metode og verktøykasse for å blomstre 

I tilbudet til en offentlig etat levert denne uken har vi bakt inn smakebiter fra MBSP-programmet:

Føler du at i verdenen i dag alt kommer mot deg i rasende fart? At auto-piloten ofte er redningen din? At du noen ganger mister kontakt med hvem du egentlig er og at det er lenge siden du utnyttet gleden og energien fra dine indre drivkrefter? Eller at coacheene dine kommer med disse følelsene? 

Hva hvis du hadde enkle måter for å slå av auto-piloten og være til stede igjen? 

Hva hvis du hadde et universelt språk for 24 universelle positive egenskaper (karakterstyrker) hos oss mennesker? 

Hva hvis du hadde mange attraktive aktiviteter i en verktøykasse fra 2 grunnleggende og forskningsbaserte retninger i positiv psykologi? 

Hva hvis du fikk kontrollen tilbake over din oppmerksomhet? 

Hva hvis du kunne utforske og anvende karakterstyrkene dine, og gjenkjenne dem i andre? 

Det er opp til deg om du vil drømme videre, eller bli med på MBSP som står for Mindfulness-Based Strengths Practice. Nå holdes endelig det internasjonalt ettertraktede 8 ukers kurset i Norge og du kan bli med til introduksjonpris! 

Hva blir ditt neste steg? 

3-hjerne Notatmetode

Den 3-hjerne notatmetoden for samtale- og møteledere er et verktøy for bedre å kunne håndtere usikkerheten i coaching- og mentoring samtaler, og ofte opplevd kaos i teammøter og teamcoaching. Den er for deg som er en profesjonell ‘samtaleleder’ – konsulent, leder, lærer, mentor, coach, teamcoach – som vil skape et trygt rom for deltakerne. Se og erfar hvordan en møteleder slapper av mens samtalepartnerens viktigste nøkkelord noteres med den nye notat-metodikken basert på nevrovitenskap og støttet av ‘FollowTheClient® | Navigator ‘, et kart på en side.

Bli gjerne med på en 2 timers introduksjon med kort demo: followtheclient.com/no/aktiviteter.
Eller ta en dypdykk i emnet på denne websiden hvor du finner informasjon om Masterclass, et intervju, en podcast mm.