Begynn din coachingreise ved å ta kontakt med oss i dag på post@erickson.no eller telefon 400 412 04

1. Over 40 år med global trening

Erickson Coaching International ble grunnlagt i 1980 med spesialisering på kraftfulle programmer for lederutvikling og kommunikasjon, og vi etablerte kanskje Norges første coachingkurs i 1998. Vår grunnlegger PhD Marilyn Atkinson var aktivt med på å forme hvordan løsningsfokusert metodikk beskriver coaching til forskjell fra andre metoder i feltet.

2. Gratis minikurs i våre kurslokaler

Lærerike minikurs med pedagogisk dyktige og motiverende foredragsholdere gir deg et verdifullt innblikk i coaching og coachende væremåte, som er pedagogisk krevende fag. Du får også se en live demo på coaching, og møter coacher under sertifisering.

3. ICF global akkreditert sertifisering

International Coach Federation (ICF) har siden 1995 regulert standarden for coaching. Etter utdanning og trening blir coachens kunnskaper og ferdigheter vurdert og testet opp imot ICFs internasjonale standard for coaching. Ericksons flaggskip The Art & Science of Coaching er akkreditert av ICF, og tilbys på norsk (i klasserom) eller på engelsk (online).

4. Trenere i verdensklasse

Alle Ericksons trenere er coacher med høyeste ICF sertifisering med mange års erfaring innen fasilitering og ledertrening, med dokumentert egen blomstrende coachingvirksomhet. De er eksperter i sine fagfelt, og de blir fulgt opp årlig for å sikre at de møter Ericksons og ICFs høye standard.

5. Support og etterutdanning

Erickson tilbyr support i form av gratis ressurser på nett, coachingsirkel for å styrke dine coachingferdigheter, vår Facebookgruppe for Alumni, nettverkstreff (se 7) og webside for ressurser. Fordypning og videreutviklende kurs tilbys hvorav noen gir også CCEU poeng (som kreves for de som vil opprettholde sin ICF sertifisering).

6. 100% fornøyd – eller pengene-tilbake-garanti

Hvis du etter første modul ikke skulle være fornøyd med ditt valg av skole og utdanning, har du rett til å få pengene tilbake. Dette fordi vi praktiserer coaching som ambisjon om 100% kundefokus!

7. Nettverkstreff og bygge din coachingvirksomhet

Alle som har vært kursdeltaker, student eller coachingkunde i Erickson kan delta på våre jevnlige nettverkstreff. Dette er et av dine «vannhull» for påfyll av din kompetanse med matnyttige faglige temaer, relasjonsbygging, coachingnyheter fra inn- og utland – en arena for å bli trygg på å bygge din coachingvirksomhet.