Hva er egentlig Alumni?

Erickson Alumni- og nettverkstreff er en av dine arenaer for påfyll i din kompetanse. Gjennom trening og kontakt gjør vi hverandre gode.

Alumni (fra latin) er: «Identiteten (utover vennegjengen og sangkor), som binder hele institusjonen sammen».

Alumni- og nettverkstreff er anledninger hvor organisasjonen gir noe tilbake til alle som har vært kursdeltaker, student (også nypåmeldte) eller coachingkunde i Erickson, ansatte og samarbeidspartnere – og noen ganger også leverandører og andre spesielle forretningsforbindelser.

Alle kan inviteres til nettverkstreff og ta med én gjest.

Les om tidligere Alumni- og nettverktreff her >

Les videre under bildene.

Her skjer relasjonsbygging, mingling, tidsaktuelt, matnyttig faglig tema, nyheter fra ICF og Erickson inn- og utland og god mat.

Nettverkstreffet holdes av Erickson og arrangeres 2 – 4 ganger i året. Til orientering ønsker Erickson å åpne noen av våre arrangementer for medlemmer i andre ICF godkjente skoler (for øyeblikket under styrebehandling i ICF Norge).

COACHING-SIRKEL

Og som vanlig oppsett av ny, frivillig coaching-sirkel. Erickson anbefaler alle å selv ha en egen coach som du bruker på de områdene du møter utfordringer. Coaching-sirkelen fungerer godt til dette.

I nettverket treffer du altså tidligere kullinger fra studiet. Der holder du kontakt med den enkelte for treff og jubileer, eller for utveksling av faglig informasjon.

Du får påfyll fagtema etterspurt av Erickson alumni, oppdateringer om kjernen på essensen av ICF-coaching fagstandard som et praktisk håndtverk, coaching-sirkel (gratis/barter og for deg med minst Modul 2/TASC el. tilsvarende) og mye mer.

Velkommen!