Vi får av og til henvendelser fra studenter som startet TASC for en del år siden om hvordan å fullføre TASC. Hvis du er en av dem som har noen moduler fra gammel struktur (fra 2019A eller tidligere) og ønsker å fullføre TASC nå eller i fremtiden, er denne informasjonen viktig for deg og inneholder noen frister som du må forholde deg til.

I 2019 gikk Erickson International – som vi i Norge er en del av – over på en helt ny struktur på coachutdanningen som nå er mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og har kjernekompetansene innlemmet fra dag 1 gjennom hele stoffet. Denne overgangen er tydelig kommunisert i e-poster, gjennom sosiale medier, informasjonsmøter om gammel Modul 5 og på webben.

Vi avslutter nå overgangsperioden og fra 1. november 2021 gjelder de nye reglene med tydelige fullføringsfrister også for de som har betalt gammelt program og fått dispensasjon til å ‘pause’ progresjonen i forhold til reglene i gammel struktur.

For deg som har noen moduler fra gammel struktur og vil fortsette med nye moduler i ny struktur

2019A vårserien var den siste som ble kjørt i gammel struktur i Norge. Vi vil gjerne påpeke at alle som ikke ble ferdig med TASC, kan bytte til ny struktur og gjeldende vilkår fra høst 2019. Endringene i ny struktur er såpass store at man ikke uten videre kan fullføre i ny struktur. Har du en eller flere moduler fra gammel struktur og er det mer enn 2 år siden du ble ferdig med modulen du tok sist, må du først repetere den i ny struktur før du kan gå videre. Dette er fordi mye har endret seg i kursmaterialet og for at du skal oppleve en smidig overgang. Se vårt utdypingsprogram for avgifter.

For deg som allerede hadde betalt for f.eks. modul 4 eller 5 og ikke har fullført

Siden det på grunn av overgangen ikke lenger er mulig å fullføre i gammel struktur, har du følgende valg:

 • Du er tilfreds med hva du har, alt i orden
 • Du vil fullføre og har bare Modul 4 rapporten igjen (altså alt av klasseromsundervisning er fullført, og du har ikke kjøpt gammel Modul 5):
  • Overgangsperioden med fleksible fullføringsfrister fra gammel struktur avsluttes 1. november 2021 som også blir fullføringsfrist.
  • Du tar kontakt så fort som mulig. Vi anser ventetiden som at du har ‘pauset’ og kanskje ønsket å kunne fullføre senere. Etter at fullføringsfristen har gått ut, gjelder nåværende regler om forlengelser (med gebyr på 2500,- per påbegynt halvår for å holde fullføringsvinduet ytterligere åpent).
 • Du vil fullføre og har igjen deler av klasseromsundervisning eller mentorcoachinger fra gammel Modul 5:
  • Overgangsperioden med fleksible fullføringsfrister fra gammel struktur avsluttes 1. november 2021.
  • Hvis du vil fullføre moduler / ditt utdanningsløp du allerede har investert i, må du gi oss skriftlig tilbakemelding og melde deg på manglende moduler / avtale manglende mentorcoachinger innen 1. september 2021. Hvis du må utfylle pensum, må du også ta modulene på nytt i ny struktur (se vårt utdypingsprogram for de mest ambisiøse og lærehungrige coacher med avgifter for pensumutfylling) siden det er mer enn 2 år siden. Vi anser ventetiden som at du har ‘pauset’ og vi blir enige om rimelig endelig fullføringsfrist. Etter fullføringsfristen har gått ut, gjelder nåværende regler om forlengelser (med gebyr på 2500,- per påbegynt halvår).

Avtalene vi gjør blir nedskrevet i en ny deltakerkontrakt slik at regler og avtaler er tydelige for alle parter.

Vi håper å høre fra deg om dine fremtidige planer!