The Art & Science of Coaching

The Art & Science of Coaching er Ericksons flaggskip-program og kjernen av vår coachutdanning.


The Art & Science of Coaching er et ICF-akkreditert treningsprogram (Nivå 1 og 2) fra verdens ledende organisasjon innen coachtrening. Uansett om du er en person som ønsker å bli profesjonelt life- eller businesscoach, eller du er leder i en organisasjon som ønsker å vokse profesjonelt, så gir programmet deg de mest omfattende løsningsfokuserte treningsferdigheter, verktøy og det høyeste nivået av coachingkompetanse du trenger.

The Art & Science of Coaching (TASC) består av 4 moduler og mentoringprogram.
De fire modulene bygger på hverandre og viser veien fra inspirasjon til mestring.
Etter modul 1 vil du kunne gjennomføre en ordentlig, hel coachingsamtale.

Allerede etter modul 2 anslås du å besitte coachingferdigheter på lik linje med gjennomsnittet av praktiserende coacher i Norge i dag.

Les mer om alle modulene her >

Gjennom å ta Art & Science of Coaching vil du skape deg et solid fundament innen løsningsfokusert coaching. Ved å utvikle din misjon om å hjelpe andre med å realisere sitt potensial, kan du hjelpe dem til å ta valg som samsvarer med deres høyere visjon.

Last ned brosjyre om TASC her >

Som en løsningsfokusert coach vil du kunne tilby nøkkelkompetanse som fører til meningsfylte og produktive samtaler. Du vil bidra til svært effektive coaching-metoder for å støtte positive og bærekraftige endringer i andre.

Våre tre utdanningsløp