Gratis videoer fra vår grunnlegger Marilyn Atkinson

The Art & Science of Coaching – oversiktsvideo

I denne videoen beskriver vår grunnlegger, Marilyn Atkinson, verktøyene og metodene som blir brukt i The Art & Science of Coaching-programmet. Lær hvordan former og diagrammer blir benyttet i de forskjellige modulene, og hvordan coacher kan benytte diagrammer for å assistere sine coacheer (fokuspersoner). Takk til Erickson Tyrkia (Denge Merkezi, www.dengemerkezi.com) for denne fantastiske videoen.

Hva er nytt innen vitenskap og coaching?

Marilyn Atkinson snakker om nye vitenskapelige funn som viser til viktige konsekvenser for coaching og menneskelig utvikling.
– Hvordan veksten påvirker dine barn og lokalsamfunn
– Hvordan positiv tenkning påvirker din indre kjemi
– Hva skal forandre verden og menneskeheten

Hva har epigenetikk og coaching felles? Visste du at våre gener er tilpasset vår indre vekst? Og hva betyr det for coaching og menneskelig utvikling i fremtiden?

De største trendene innen coaching i dag

Coaching-bransjen anslås å være en verdensomspennende 2 milliarder dollar industri som blomstrer over hele verden. Hva er nøkkeltrendene i bransjen? Ericksons grunnlegger, Marilyn Atkinson, diskuterer to store trender som nylig har dukket opp i coachingverdenen. Lær hvor etterspørselen er, og hvor coaching-industrien går tusenvis av generasjoner inn i fremtiden. Det er 2 store treningstrender i dag:

 • Coachingferdigheter for ledere i organisasjoner
 • Den åndelige komponenten justerer hjertet og verdiene dine

Hvordan lykkes som en nybegynnercoach?

Så du har tatt steget og fulgt ditt kall for å hjelpe andre å oppnå sine mål og livssyn som profesjonell trener. For en flott prestasjon! Du har sannsynligvis noen gode ideer om hvordan du kan ha stor innflytelse i verden.

 • Så hva kan du gjøre for å støtte deg selv som en nybegynnercoach for å oppnå det?
 • Hva er den hemmelige ingrediensen til suksess?
 • Hva skal du fokusere på når du er klar til å trene coaching?
 • Hvem blir du som leder for deg selv og andre?
 • Utforsk nisjecoaching.

Fordelen med coachtrening for ikke-coacher

Hva kan coachtrening gjøre for noen som ikke planlegger å bli coach? Selv om du ikke planlegger å være en profesjonell coach, kan du utnytte de utrolige fordelene med coachingferdigheter for å utvikle din evne til å være effektiv på alt, gå ut av dine gamle tankesystemer, og forvandle din nåtid og fremtid som lede , bedriftseier og menneske.

 • Utvikle din evne til å være effektiv i alt du gjør
 • Gå ut ut av dine gamle tankesystemer
 • Transformer din nåtid og fremtid som leder, bedriftseier og menneske

Slik begynner du å leve ditt drømmeliv tidligere

Det er sant, profesjonelle trenere får et omfattende sett med ferdigheter som gjør det mulig å oppnå livsmål uansett hvor uoppnåelige de virket før! Imidlertid er det visse ting som noen kan gjøre for å begynne å leve sin visjon om drømmelivet før. I denne videoen diskuterer Marilyn Atkinson hvordan man trener folk til å lykkes, uavhengig av frykt eller personlige overbevisninger de måtte ha som holder dem tilbake fra å leve i drømmen.  

 • Vi fornemmer vår egen hensikt og trenger å justere vårt hjerte
 • Følg hva som er ekte for deg   
 • Bare du vet hva som er riktig for deg