Takle enhver endring

I løpet av mai og juni byr vi på en rekke coachingverktøy og ressurser som hjelper deg med å bygge løsningsfokuserte coachingstrategier for å takle endringer i ditt personlige og profesjonelle liv med selvsikkerhet og kontroll.


Gratis 3 timers Minikurs (online) – på norsk

10. mai / 26. mai / 31. mai: Drømmer om å bli profesjonell coach- og mentaltrener?

Dette er kurset for deg som ønsker å vite hva som skal til for å kunne jobbe som coach og leve av coaching, og derfor vurderer å starte på en ICF-godkjent coachutdanning. Det kan være vanskelig/en stor utfordring å finne den riktige coachutdanningen for deg blant de mange tilbydere av coachingkurs og -utdanninger. Ordet ‘coaching’ blir brukt på både mange typer coaching og sine slektninger som veileding og mentoring. I dette gratis minikurset belyser vi vårt syn på coaching og verdien av et profesjonelt, fokus på den andre basert på kjernekompetansene som International Coaching Federation (ICF) beskriver.

Påmelding er nødvendig for å få tilsendt Zoom link for minikurs:

11. mai / 18. mai: Coachingverktøy for ledelse og samspill

Dette er kurset for deg som merker stort tids- og krysspress som leder og som ønsker verktøy til å utvikle din og andres medarbeiderfokuserte lederstil («coachende kultur»). Dette er også kurset for deg som er prosjekteier eller -leder for lederutviklings-program, vil motivere dine medarbeidere til utvikling og forbedring, er konsulent eller underviser som vil utvide verktøykassen med kommunikasjonsverktøy, HR som vil utvikle/bruke intern-coacher.

Påmelding er nødvendig for å få tilsendt Zoom link for minikurs:


Intervjuer

Onsdag 5. mai Effektiv coaching for å takle store endringer


Onsdag 19. mai intervjuet Fabian Luetzig vår egen Jan Georg Kristiansen rundt ‘Coaching Clients to Overcome Uncertainty’.


Onsdag 2. juni ble Ryan Hyams, Faculty Lead at Erickson International intervjuet av Fabian rundt en løsnings-fokusert tilnærming til harmoni i relasjoner.


Onsdag 16. juni blir det intervju med Pedja Jovanovic, MCC rundt tema ‘Coaching gjennom tvetydighet’.
Kl. 19 norsk tid direktesendt via kanalene til Erickson International og deretter kan du se opptaket her.


xxx

xxx