Coachingkultur

I april inviterer vi deg til å lære velprøvde coachingverktøy for å bygge en coachingkultur og utvikle coachingkompetanse som et ledelsesverktøy. Temaet blir belyst i gratis webinar, intervjuer og infographics som samles her etterhvert som de publiseres.

12. april: Gratis webinar – på engelsk

Lær hvordan du bygger og fremmer en sterk coachingkultur i organisasjonen din i dette gratis webinaret. Registrering nødvendig. Link: hubs.ly/H0zsWBz0


27. april / 11. mai / 18. mai: Gratis 3 timers Minikurs (online) ‘Coachingverktøy for ledelse og samspill’ – på norsk

Dette er kurset for deg som merker stort tids- og krysspress som leder og som ønsker verktøy til å utvikle din og andres medarbeiderfokuserte lederstil («coachende kultur»). Dette er også kurset for deg som er prosjekteier eller -leder for lederutviklings-program, vil motivere dine medarbeidere til utvikling og forbedring, er konsulent eller underviser som vil utvide verktøykassen med kommunikasjonsverktøy, HR som vil utvikle/bruke intern-coacher.

Påmelding er nødvendig for å få tilsendt Zoom link for dette minikurset kl. 9-12:


Intervjuer i april

Onsdag 7. april Bli med Nancy Boyer og Sarah L. Thomas PCC, MBA, MSc som sammen med Erickson Live Host Fabian Lützig utforsker når det er best å bruke coachende væremåter overfor ansatte / teammedlemmer / kolleger, og når det kan være behov for en mer direkte ledende tilnærming.


Onsdag 14. april


Onsdag 21. april


Onsdag 28. april

Se på YouTubexxx

xxx