Referat Alumnitreff 18. november 2020
Tema: Juleavslutning
Foredragsholder: Arild Søgnen

Faglig del:Juleavslutning med et julekort fra den tapte tid“

Arild Søgnen bidro med et julekort fra den tapte tid. Logiske tenkemåter er ofte ikke tilstrekkelige for å nå sin indre visdom. Gjennom forfattere som blant annet Proust og Bergson, fikk vi et innblikk i forskjellige opplevelser av tid. Vi tappet også inn bevissthet, ubevissthet, og utenombevissthet (alt vi kunne ha oppmerksomhet på).

Arild Søgnen er psykolog med 30 års fartstid, og er nå i gang med TASC Coach Diplom løpet i Erickson Coaching Norge.

xx

Tradisjonen tro, pakket vi opp gaver, og i år hadde vi fylt opp vår ”magiske jule-eske” med noe spesielt. Alle fikk en gave i form av en selvplukket metafor, et kort fra The Coaching Game av Points of You. Vi så på vår naturlige evne til å fremkalle assosiasjoner og metaforer gjennom ord, bilder og høyre intuitiv tenkning.

Etter en liten benstrek viste Maria aktivitetskalenderen med spennende nyheter fra Hopehav, konsulentvinduet til Erickson Norge, og fortalte Jan Georg litt om nylige oppdrag. Også ble det satt opp ny coachingsirkel.

Jan Sølvberg, leder i ICF Norge, fortalte om siste nytt fra det norske chapteret.

Vi ønsker alle en fin førjulstid.