Med jevne mellomrom vil vi dele erfaringer og drømmer fra våre Alumni. Sissel Andersen er en av våre Erickson studenter som bestod The Art & Science of Coaching.

The Art & Science of Coaching (TASC) er Ericksons flaggskip-program og kjernen av vår coachutdanning. Det er i 2019 fornyet for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og har kjernekompetansene integrert gjennom hele stoffet fra dag 1. Våre tre utdanningsløp har også fått nye titler. Så ble tittelen ‘Erickson Certified Professional Coach’ (ECPC) erstattet med ‘Erickson solution-focused diploma’. Diploma-linjen er det mest omfattende programmet som du kan søke ICF-sertifisering med.

Vi hadde gleden av å kunne sende Sissel sertifikatet ECPC. I den anledningen spurte vi henne om hvilke erfaringer hun har med coaching og hvilke drømmer hun har om fremtiden. Svarene hennes håper vi kan inspirere deg!

Hva bruker du coachingkompetansen til?

Sissel: «Jeg jobber som coach og lederutvikler i mitt eget selskap, Andersen Coaching og Consulting AS. Kompetansen i coaching, som jeg har fått gjennom flere år som student i Erickson Coaching, har gitt meg en verdifull «verktøykasse». Coaching-kompetansen er mitt «kompass» i samtalene med mine kunder. De gir meg en trygghet på at jeg er på rett vei og bidrar til at kundene opplever at de kommer videre på vei til sitt mål.»

Hva vil du gjøre i tiden fremover?

Sissel: «Min lyst til å lære mer om coaching og særlig det som har fokus på styrker, har ført meg til London hvor jeg tok en sertifisering som Gallup Strenghts Coach. Dette har igjen ført til at jeg har utvidet fokuset til også å gjelde team-coaching. Fremover vil jeg også sertifiseres som, såkalt, «high performance team-Coach». Dette vil bli tilleggsverktøy i mitt arbeid med både team og individer, der Erickson coaching-kompetansen er selve grunnpilaren.

coachutdanning

Etter flere år med coaching-studier med uttallige treningstimer med medstudenter, opplever jeg at min kompetanse kommer kunden til nytte. Dette har igjen ført til at jeg kan ta ut lønn og leve av coachingen. Og det betyr igjen at jeg har nådd en milepæl som inspirerer til videre satsning og læring i faget, som aldri har en ende.»

xxx


Er du også nysgjerrig på coachutdanning? Da ønsker vi deg hjertelig velkommen til et gratis og helt uforpliktende minikurs i våre lokaler på Lilleaker. Her får du innsikt, kunnskap og verktøy du umiddelbart kan ta i bruk for å bedre håndtere potensielle utfordringer.

coachutdanning

Følger du oss på Facebook? Gjør det da vel 🙂