Da jeg var med på et av Ericksons inspirerende minikurs, var vi inne på viktigheten av tilstedeværelse under coachingsamtaler.

Når rytteren og elefanten ‘snakker’ hensynsfullt med hverandre, er det balanse mellom kropp og sinn, og er hele deg til stede her og nå. Det var flere deltakere som hadde spørsmål om Mindfulness som nettopp styrker tilstedeværelse. Det er derfor en glede å kunne tilby nye kurs på Ericksons kursmeny: «Mindfulness for coacher» og «Lede med oppmerksomhet: Klare tanker, fokus og overblikk«.

For aktuelle kursdatoer- og beskrivelser, se vår kurskalender.

Begge er 3 timers grunnkurs og gir 3 CCEU i Resource Development (RD) som kan brukes til fornyelse av din ICF sertifisering. Gjennom oppmerksomhetstrening, eller på engelsk mindfulness, kan du styrke en åpen, nysgjerrig, og nøytral væremåte som igjen bidrar til aktiv lytting, og tillit og nærvær i relasjoner. Disse viktige kvalitetene finner du også igjen i kjernekompetansene definert av International Coach Federation (ICF).