Referat Alumnitreff 6. juni 2019
Tema: Signatur-BINGO og Oppmerksom Spasertur for å gi råd og få råd – til og med fra «gata».
Foredragsholdere: Jan Georg Kristiansen

Signatur-BINGO

Vi gjennomførte den kanskje beste prosessen som Richard, faculty lead for Erickson Coaching International/rektor kjørte for oss under the Wold-game i Antalya i april 2019:
Beste måte å lære noe på er å fortelle om det med dine egne ord eller å undervise i det med dine egne ord. Ta med deg de 6 største utfordringene som du vil ha svar på. F.eks. faglig utfordring som kursholder, som foredragsholder, som selger eller andre utfordringer med kunder – som coach eller i annen rolle. Du vil putte disse 6 største utfordringene inn i et Bingo-kort som du, sammen med mange andre, vil få svar på.

Siste del av «Signatur-bingo» skulle være en Inspirerende Spasertur som tar oss med på en oppmerksom reise fra InspiraHuset og ned til Lysaker stasjon. På grunn av heftig tordensvær, tok Maria oss med på ‘mindful walking’ på musikken av Ravel, en øvelse som Marilyn Atkinson hadde på Mindfulness kurs i Riga.

Vi avrundet med en Sommer-middag på Lysaker brygge.