I februarmåneden ser vi nærmere på hvordan vi kan styrke vår motstandsdyktighet, vår robusthet, i tider som er preget av hurtige endringer, usikkerhet og kompleksitet. Temaet blir belyst i mikrokurs, intevjuer og blogger som samles her etterhvert som de publiseres.

xxx

Unikt kurs i februar

Kunnskapen om hjernen har utviklet seg i full fart de siste årene og oppdagelsene er høyst relevant for fagfeltet coaching. Oppdag viktige nevrovitenskapelige ‘vippepunkter’ i coaching knyttet til selvtillit, evne, handling og ledelse. Bli med Erickson-grunnlegger, Marilyn Atkinson, for å oppdage hvordan løsnings-fokusert coaching virkelig kan være til nytte for deg og andre i å utvikle motstandsdyktighet og kapasitet til å operere ut fra det fulle potensialet.

25. februar 2021 kl. 17:30 – 19:30 norsk tid (kurset holdes på engelsk)
Påmelding skjer via Erickson Coaching International, klikk på knappen under. Bla nedover til du ser dette bildet og trykk på ‘Add to cart’.


Kampanje coachutdanningen The Art and Science of Coaching (TASC)

Mikrokurset er også en fin oppvarming til coachutdanningen The Art and Science of Coaching (TASC) som fasiliteres på norsk av Erickson Coaching Norge og starter 4. mars. Styrk din motstandsdyktighet og din markedsverdi med å bli ICF-sertifisert coachutdannet.

Akkurat nå har vi en KAMPANJE med besparelser for det korte gule Kvalifikasjons-løpet og det lange blå Diplom-løpet i det ICF-akkrediterte utdanningsprogrammet The Art & Science of Coaching (TASC). Du får også noen gratis incentiver med på kjøpet. For tiden er alle våre kurs tilgjengelige online over hele landet, direktesendt fra våre lokaler.
Meld deg på innen fristen 1. mars.


Direktesendinger i februar

Den 3. februar ble Marilyn Atkinson intervjuet av Fabian Luetzig rundt temaet ‘Å tilpasse din lederstil til den nye normalen’.


Den 10. februar med Susan Hogarth & Brad Hardie: Trauma Informed Coaching: Building Resilience Through a Trauma Lens.

Videoen er i 2 deler:
Del 1

Del 2:


Den 17. februar var det paneldebatt om å bygge motstandsdyktighet gjennom coaching.


Den 24. februar ble Gaby Da Silva intervjuet rundt temaet ‘Hvordan coache ‘håpløse’ kunder’.


Blogger om resiliens, motstanddyktighet.

Blogg ‘Notatmetoder påvirker coacheens resiliens

Blogg ‘Noen hypoteser om notatmetoder