Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig.

Vårt flaggskipprogram, The Art & Science of Coaching er i 2019 fornyet for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og har kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet.

Erickson Coaching International tilbyr den ‘nye TASC’ fra januar 2019 og vil gradvis avvikle sitt Modul V-tilbud som blir erstattet med et Coaching Mastery Program. Vi hos Erickson Norge kjører en siste TASC-serie 2019A med modul I-IV i ‘gammel struktur’ med oppstart 7. februar 2019. Vår siste modul V er den med oppstart 14. mai 2019 (mulig å ‘hoppe på’ til og med 13. august 2019). I eksemplene under ser du hvordan du kan fullføre ditt ACTP-løp.

Hva betyr dette for meg som har ønske om å fullføre TASC I-V?

Jeg har ‘gammel’ modul I-IV

Har du hele TASC I-IV, inklusive godkjent modul 4 rapport, er det enkleste å melde deg på siste modul V med oppstart 14. mai 2019 (mulig ‘å hoppe på’ frem til 13. august) og fullføre på vanlig måte. Hvis ikke dette skulle passe, har du følgende 3 muligheter:

Jeg har ‘gammel’ modul I / Jeg har modul I-II / Jeg har modul I-III

Da kan du bytte til Nye TASC. For aktuelle datoer og priser, se vår kurskalender.

Hvis det er lenger enn 2 år siden du fullførte den siste modulen du tok frem til oppstart av modulen du ønsker å ta, må du først repetere de gamle modulene i Nye TASC før du kan gå videre.

Jeg har modul I+II og vil fullføre i ACSTH path

For å oppnå en ACC sertifisering fra ICF, må du minimum ha 60 undervisningstimer, 10 timer mentorcoaching og 100 coachingtimer med kunder. Erickson International tilbyr et ACSTH-løp som tilfredsstiller disse krav. Det vil si at hvis du er fornøyd med coaching på ACC nivå, og har modul I+II, kan du kjøpe en Mentorpakke for å oppnå en Coach Kvalifikasjon. Til sammenligning gir ACTP-løpet en Coach Diploma på PCC nivå som kan gi deg en PCC sertifisering gjennom ICF så snart du har samlet 500 coachingtimer med kunder.

Er du usikker på utdanningsforløpet ditt, eller du har spørsmål og / eller vil gjøre endringer i coachingplanen din, vennligst kontakt vårt kontor:

Jan Georg Kristiansen – telefon 400 41 204 – e-post jan.georg@erickson.no

Happy learning!