Referat Alumnitreff 16. februar 2012.
Tema: Agile coaching
Foredragsholder:
Sergey Dmitriev.

Agile coaching for organisasjons-transformasjoner Lean
Faglig tema: «Organisasjonstransformasjoner ved hjelp av Agile coaching – coachende væremåte i praksis». 
Foredragsholder: Sergey Dmitriev – Agile coach og strategirådgiver. En av Norges to sertifiserte Scrum Trenere.

Tidligere utviklingssjef for zett.no og systemansvarlig for kvasir.no. Nå daglig leder i agile42 som hjelper bedrifter til å bli mer smidig. I foredraget hører vi hvordan Agile coaching hjelper transformere bedrifter og erstatte tradisjonelt management med moderne lederskap. Vi vil snakke om grunnleggende verdier i lean og smidig. Hør historier om hva japanske bilprodusenter lærte i USA og hvorfor amerikanske bilprodusentene ikke klarer å kopiere denne lærdom. Vi diskuterer også hvordan Agile coaching er forskjellig fra ICF-coaching, og hvordan ferdighetene kan utfylle hverandre.