Referat Alumnitreff 26. Mai 2008
Tema: Boklansering og Hvordan lykkes i organisasjoner med implementering av relasjonstenkning, coachende lederstil og rendyrket coaching
Foredragsholdere: Pål Riis og Jan Georg Kristiansen

Dørene åpnet kl. 17.00 på Oslo Bymuseum. Over 100 var til stede. Pga bok-slippet, var det denne gang fri entree til foredraget.

Etter noen minutter mingling startet faglig del med introduksjon til tema og introduksjon til kveldens faglige del: Forfatterne Pål Riis og Jan Georg Kristiansen presenterte hvordan ledelsen i organisasjoner kan benytte interne og eksterne krefter for å utvikle seg, sin avdeling eller en hel organisasjon. Hvordan lykkes med implementering av relasjonstenkning, coachende lederstil og rendyrket coaching, der en rekke fallgruber bør unngås. Det ble både praktiske og teoretiske vinklinger. Fokus var på hva er særegent og nytt ved dette temaet vedrørende grad av ledelsens eierskap og involvering for å lykkes med å få til en coachende kultur basert på anerkjennende kommunikasjon i alle ledd?

19.00 til 19.15: Mingling. Det var også mulighet for at gjestene kan treffe og gjøre avtaler med Erickson-coacher som ønsker tilby gratis-time coaching (av den rendyrket rådgivningsfrie formen) til sin sertifisering.
PS 1. De som ønsket informasjon om kurser og utdanningsmuligheter i Erickson, ble invitert til et egen motivasjonsseminar (gratis) som er hver mandag kl. 17-18.45 måneden før ny kursserie-start.
Universitetsforlaget var til stede med egen bok-stand, der de ble utsolgt på boken «Profesjonelle dialoger». Bok-releaset arrangementet var ferdig kl. 19.15.
—————————————————————————-
Denne gang ble også spesielt interesserte invitert til å delta på også etterarrangementet /buffet
•    19.15 Nettverkstreffet Erickson fortsatte for Erickson-nettverkets deltakere.
•    Hva skjer i miljøet for coachende væremåte og for coaching.
•    Kort status ICF (International Coach Federation).
•    Kort status Erickson College
•    Diplomseremoni.
•    Sosialt. Buffet med fingermat på Erickson College sitt videre nettverksmøte
•    Ca 21.30 var vi ferdig.