Høsttreffet 2007 med 50 stykker som møtte på kulturbåten MS Innvik ved Bjørvika

Til høsttreffet var vi rundt 50 stykker som møtte opp. Denne gangen besøkte vi kulturbåten MS Innvik ved Bjørvika en spennende og ny arena. Cafén hadde flott utsikt mot den nye operaen og med jevne mellomrom hørte vi bongotrommer fra scenen i nedre del av båten. Vi ble servert nydelig fingermat.

Til den faglige delen hadde vi invitert Cecilie Prebensen fra Røde Kors. Hun fortalte om et behov de har for å få frivillige til gruppecoaching for aleneforsørgere. Dette er en gylden mulighet for den erfarne coach til å utvikle sin kompetanse rundt gruppecoaching, og samtidig bidra til en god sak. Har dere mer spørsmål rundt hennes ønsker kan vi formidle kontakten.

Daglig leder og MCC Jan Georg Kristiansen gjennomførte et NLP minikurs i «1. 2. 3. posisjonsjobbing». Dette er en teknikk for å skape forståelse rundt konflikten og vise hvordan man kan håndtere konflikten med coaching, ved å se konflikten/situasjonen fra forskjellige posisjoner. Her fikk alle prøve seg og vi fikk se en masse god trening. Penner og ulike gjenstander lå på gulvet for å definere de ulike deltageres positsjoner. Det var stor aktivitet og en nyttig øvelse som vi vil benytte igjen.

Ivar Gaute Strøm fra BNI Norge hadde avrundningen av den faglige delen, med en kort innføring i hvordan vi bør tenke for å finne våre relasjoner og hva vi kan gjøre for å utvikle dem videre. En meget nyttig seanse som de fleste nok ikke hadde tenkt i utgangspunkt.

Vi hadde også gleden denne gang å få utdele diplom til våre nyutdannede coacher både de som har sluttført modul 4, EPC Erickson  Profesjonell Coach og  de som har sluttført modul 5, ECPC Erickson Certified Profesjonell Coach/ACC