Vi er inne i en tid med mye usikkerhet. For noen har coronakrisen åpnet nye dører, for andre har det blitt kroken på døra. Hvordan håndterer DU krisen?

Og jeg har en hypotese om deg akkurat nå. Du har begynt å tenke i nye baner. Enten du sitter hjemme og er permittert, eller du har blitt sagt opp – eller om du er i den tøffe situasjonen der du kanskje må si opp ansatte?

Uansett er det utfordrende å skulle motivere andre når du selv kanskje sliter med din egen motivasjon.

Det er forståelig. Mange har rett og slett blitt tvunget til å tenke nytt og annerledes.

Men vet du hva?

Det er utenfor komfortsonen at magien skjer.

Dette nye, ukjente og uforutsigbare kan derfor være en blessing in disguise for mange.

Utnytt mulighetene denne karantenetiden byr på.

Hvordan ivareta motivasjonen gjennom motgang?

Med de rette verktøyene er det heldigvis mulig å bevare både motivasjon, humør og mental helse i sjakk gjennom krisetider.

Hva er din største utfordring akkurat nå?

  • Vurderer du å starte for deg selv?
  • Eller trenger du å motivere dine ansatte?
  • Er du engstelig og frustrert, eller kjenner du mer på kjedsomhet og at du snart «går på veggen»?.

Uansett hva utfordringen din er så vil du få med deg masse verdifulle tips på vårt gratis minikurs, som nå sendes live direkte fra våre lokaler.

Hvor du måtte befinne deg i landet er derfor ikke lenger noen hindring. Ja, vi slapp heller ikke unna endringer i denne krisetiden, så kurset der du tidligere måtte delta med fysisk tilstedeværelse, har nå blitt flyttet til et virtuelt klasserom.

Du slipper å tenke på reisetid og transport. Du kan kan lene deg tilbake med en god kopp kaffe og vite at du sparer masse tid samtidig som du lærer noe nytt og verdifullt.

Du får mentale verktøy og teknikker du kan ta i bruk med en gang. Ja, faktisk så er vi så sikre på at du vil være så gira bare etter dette lille kurset (som varer i underkant av tre timer), at du trolig vil føle for revolusjonere verden!

Ok, kanskje ikke så voldsomt da, men at du vil sitte igjen med nye positive tanker og ideer som kanskje vil revolusjonere ditt liv, se det kan faktisk hende! 😊

Hva kan en coachutdanning gjøre for deg?

Mange tenker nok at «jamen jeg skal jo ikke bli coach, så dette er ikke for meg».

Det er en veldig forståelig tanke! Men vet du hva? Mange av de som kommer til oss benytter verktøyene de får i helt andre sammenhenger. Dette er ikke bare for de som ønsker å jobbe som coacher.

Dette er blant annet hva våre deltakere sier:

  • Coachingverktøy har gitt meg styrke til å takle motgang og kriser.
  • Coachingverktøy har gitt meg et bedre selvbilde, selvfølelse og selvtillit.
  • Coachingverktøy har gjort det enklere for meg å motivere mine ansatte.
  • Coachingverktøy har gjort meg bedre i stand til å kommunisere slik at jeg lettere blir hørt og forstått, både muntlig og skriftlig.
  • Coachingverktøy har hjulpet meg til å lettere forstå hvorfor andre (og meg selv) reagerer som de gjør i gitte situasjoner, noe som igjen har gjort meg mer empatisk.
  • Coachingverktøy har gjort meg mer organisert.

Dette er bare noen av erfaringene du kanskje vil oppleve også. Det finnes drøssevis med positive konsekvenser knyttet til coaching, og aha-opplevelsene står ofte i kø. Vi lover!

Også tenker du kanskje «There’s no such thing as a free lunch» – JO, sier vi da! Dette er virkelig helt uforpliktende!

Det er gratis, det er gøy, det er inspirerende, det er verdifullt og det gir masse innsikt, både i deg selv, i andre og i selve coachingfaget.

Fordi vi er inne i en tid der samhold, hensyn og omsorg er viktigere enn noensinne, ønsker vi virkelig at så mange som mulig skal få med seg dette verdifulle kurset. Det tar så lite tid, men det gir så mye tilbake!

Så enten du er ute etter å motivere dine ansatte i denne tøffe tiden, motivere deg selv (kanskje til å starte din egen business?), eller om du bare ønsker ny innsikt, så er vi sikre på at du kommer til å digge dette gratis minikurset!

Praktisk informasjon: ved påmelding blir du tilsendt en link på e-post som tar deg direkte til kurset (vi benytter Zoom). Vi har tre typer minikurs, finn ut hvilket som passer deg og din personlighet, og velg datoen som passer timeplanen din best.

Når du blir invitert til Zoom som deltaker trenger du ikke en Zoom-konto. Du behøver derfor ikke tenke på noe teknisk på forhånd. Såre enkelt det der altså! Deltakerne kan delta på møte fra telefon, stasjonær PC/Mac eller nettbrett. Alle deltar med kamera, så både deltakere og underviser er virtuelt tilstede.