Erickson inviterer til muligheter som kursassistent og kursvert, samt som første skritt på vei til deltakelse i trenerpool for de som ønsker det. Utdyping er perfekt for deg om innser at coachingfaget er som en «idretts-gren»; du har ambisjon om og prioriterer å utdype coachingfaget som vil styrke dine coachingferdigheter på kortest mulig tid. Send e-post til daglig leder dersom du ønsker muligheten.

Som kursvert kan du ta moduler i Utdypingsprogrammet gratis (gjelder 0-2 års utdypings-deltakere) eller mot en kraftig redusert utdypingsavgift (gjelder kategori 2-5 år og > 5 år utdypings-deltakere/spesialavtale) mot enkle arbeidsoppgaver, som lunsjbestillinger, innkjøp av te, kaffe og snacks til kurset, lage navnelapper, og generelt tilrettelegge for en hyggelig kursopplevelse for deltakerne. Som kursvert må du tidligere ha deltatt på den gjeldende modulen. Det er alltid to kursverter som deler på oppgavene på fysiske kurs, på online kurs holder det med en kursvert. Kursene foregår henholdsvis på den røde låven (Granli gård), eller i et eksternt lokale.

Som kursassistent deltar til halv avgift hvis du er blant de første 2 påmeldte. Du har primært som oppgave å være støtte for de andre deltakerne. Som kursassistent må du ha fullført og bestått modul 4 og helst være i gang med Coach Mestrings Programmet (CMP).

En av fordelene ved å være kursassistent er at du vil få spesielle oppgaver som vil få deg til å vokse i coachrollen. Kursassistenter vil kunne levere coaching til forhåndsavtalt pris til deltakere som spesielt ber om det. Assistenter bidrar også til kursverter hvis behov.

Påmelding til Kursvert og Kursassistent er underlagt standard påmeldings- og avmeldingsregler, som betyr at avmelding på kort varsel kan medføre avgift som «no show». 

For påmelding, priser og detaljert info om Utdypingsprogrammet, klikk her.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, enten på mail eller telefon 400 412 04.