Integrert Kurs: Gruppe og 1-til-1 Mentoring

Mentor-pakken er opprettet for å hjelpe deg med å oppnå din Erickson Solution-Focused Coach Qualification (ESFCQ) og forberede deg på sertifisering gjennom International Coach Federation (ICF). Erickson-godkjente mentorcoacher vil støtte deg i å nå nivået på profesjonell coaching som kreves for å søke om sertifisering gjennom International Coach Federation (ICF). ICF er det globalt anerkjente styrende organet som etablerer, sikrer overholdelse av og regulerer både standarder og etikk for coaching-bransjen over hele verden.

Med vellykket gjennomføring av Mentor-pakken, og med nødvendig antall loggførte coachingtimer, vil du trygt kunne søke den internasjonalt anerkjente sertifiseringen Associate Certified Coach (ACC) hos ICF. Alle søkere til en ICF-sertifisering må bestå ICFs online kunnskapstest ‘Coaching Knowledge Assessment’ (CKA). Mentor-pakken er designet for å forberede deg på å bestå denne multiple choice testen.

Hvorfor delta i Mentor-pakke Programmet?

  • Motta Mentorcoaching fra ICF sertifiserte coacher på PCC og MCC-nivå.
  • Fordype coachingferdighetene dine og demonstrere dyktighet i å anvende de 11 ICF-kjernekompetansene på ACC-nivå.
  • Øke dine karrieremuligheter.
  • Være bedre forberedt til å søke ICF sertifisering på ACC-nivå.

Hvis du planlegger å coache profesjonelt, vil både kunder og organisasjoner ønske å kjenne til ditt sertifiseringsnivå. Hvis du integrerer coaching i ledelse og lederutvikling, vil sertifisering være en klar indikator på dine faglige, profesjonelle og coachingevner.

Oversikt

Etter at du har fullført alle komponenter og krav til modulene I og II og Mentorpakken, vil du bli tildelt Erickson Solution-Focused Coach Qualification (ESFCQ). Med denne sertifiseringen vil du da være klar for å søke din Associate Coach Certificate (ACC) gjennom ICF hvis du har det riktige påkrevde antallet coachingtimer.

Struktur

Mentorpakken inneholder:

  • Syv (7) timer med gruppementorering tilrettelagt av en Erickson-godkjent mentorcoach.
  • Tre (3) en-til-en-individuelle mentorcoach økter også med en Erickson-godkjent mentorcoach. Hver økt varer omtrent en time.

Alle Erickson mentorcoacher har enten en PCC- eller MCC-sertifisering fra ICF.