Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Spre nyheten: Få med deg ICFs gratiskurs i mai i Oslo

International Coaching Week er et verdensomspennende initiativ i regi av International Coach Federation. International Coaching Week 2014 (ICW14) arrangeres 19.-25. mai 2014 og gjennomføres som en uke med en mengde gratis kurs/foredrag i regi av International Coach Federation i over 120 land samtidig. Høydepunktet er ICF Norges konferanse 21.mai og "gatecoaching". Erickson coachutdanning bidrar med 6 arrangementer.

International Coaching Week 2014 (ICW14) arrangeres i mai 2014 og gjennomføres som en uke med en mengde gratis (eller nesten gratis) arrangementer i regi av International Coach Federation i over 120 land samtidig. Erickson coachutdanning bidrar med 5 arrangementer under uken + gratis prøvecoaching hele uken: Vi håper mange finner veien til "Coaching og mentaltrening", "Digital, men fattet", "Hvordan motivere forskjellige team", "Mestre foreldrerollen som travel far eller mor" og "Veiledningsworkshop til ICF-coaching". Hovedarrangement i ICW14 er det felles ICF-arrangerte frokostmøte for ledere onsdag 21/5, som også er ukens hovedarrangement med masse flotte innspill og foredrag. Og ikke minst "Gate-coaching" på Karl Johansgate. Les sammendrag og program under. Sjekk også websiden til de andre ICF-skolene for deres gratis-program.

Gå til påmeldinger ICF Coaching Week Oslo og Erickson gratisarrangementer >>

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204