Siste nytt

KAMPANJE -25% frist 8.desember: Styrk din markedsverdi. Grunnkurs kundefokusert coaching oppstart februar. "Anerkjennende samtaler" (TASC Modul 1).

For deg som ønsker en mer coachende og anerkjennende kommunikasjonsstil for deg selv og de rundt deg, privat eller profesjonelt. For deg som ønsker utdanne deg til coach og mentaltrener basert på den internasjonale ICF-standarden for coaching. For deg som vil hjelpe deg selv og enhver annen person se muligheter og realisere sitt beste seg. For deg som vil beherske hvordan hjelpe (deg selv og) den andre sikre kontroll og "ekstremt grad av resultat-eierskap" i de mest utfordrende situasjoner. For deg som ønsker få frem det beste hos andre med coaching, relasjonsledelse og mentaltrening! Programmet jevnlig forbedret. Se under for kursinnhold. Bli med på gratis minikurs for smakebit og få inntrykk av "nerven" i denne ICF godkjente coachutdanningen og praktiske hverdagsnytten i lederrollen og andre situasjoner.

Ved påmelding skriv "Kampanjerabatt før 8/12-2017= kr. 5.175,-" (veiledende 6900,- minus 25% (1.725,-) for 2,5 dager kurs inkl. kursmateriell, lunsjer og 3 uker ettertrening. Påmeldingsfrist kampanje 8. desember:

Les mer her >>
Meld deg på her >>

Les mer

Gratulerer til norges 5. ICF-coach på MCC nivå: Anna Lebedeva

Det finnes omlag 850 MCC'er i verden og Norges fikk sin 5. MCC i juli! Når man vet at stryk% er ca. 95% i dette praktiske håndtverket på MCC-nivået, er det ekstra spesielt at Anna valgte gjennomføre ICF-coachsertifiserings-prosessen på engelsk som fremmedspråk. På Annas Facebook-side skriver hun: "Jeg vil gjerne gi uttrykk for takknemlighet til mentorene mine: Carly Andersen, Judy Sabbah, Jan Georg Kristiansen, Leda Turai, mine kunder Maxim Oshurkov, Peter Stefani, Julia Ershova, Luciano Boccucci, Alexey Sidnev for tillatelse til å bruke vår samtale for ICF-akkreditering, Marilyn Atkinson og alle Erickson-teamene for støtte på denne lange og svingete veien. Ja, det er mulig å gjennomføre MCC-nivå coaching i Erickson stil og på fremmedspråk. Takk alle sammen!" #icf #mcc

Les mer

Torsdag 22/5: Digital, men fattet?

Torsdag 22/5 kl. 17:00 - 19:30: gratis Workshop Erickson#3 - International Coaching Week 2014 (19. - 25. mai), Oslo.
Hvordan behagelig være «av/på» online tilgjengelig, er et av selskapslivets mest populære samtaletemaer fordi det opptar folks hverdag. Hvordan merker du «den digitale uutholdelige letthet» og hva kan du gjøre med det? Og med hvilke personlige, coachende verktøy, kan du få det som du ønsker om dette, er tema Erickson inviterer til.

Dato: Torsdag 22. mai 2014, kl. 17:00 – 19:30

STED: Granli gård, Erickson coaching, Ullernchausseen 119

Påmelding her >>

Image courtesy of adamr / FreeDigitalPhotos.net

 

Hør hva en Erickson coach levende skriver om «Det digitale monsteret» på vår blogg: «Du kjenner det som kniven i maven, den vrir seg rundt , uroen som har tatt bolig i hele kroppen. Tomheten rundt deg er overveldende, selv om dere er i samme rom. Tankene dine flyr inn i det mørke rommet, rommet der usikkerheten og raseriet bor, de vonde følelsene kryper fram i deg. Du har egentlig lyst å hyle ut «er jeg totalt usynlig for deg»? Du kveler hylet i stedet, aldri om du vil trygle om oppmerksomhet! Tvilen på deg selv føles fundamental, har du noen som helst verdi? Alle tankene, ordene og refleksjonene du har, de kommer ikke ut. Du får det ikke til, du har lukket alt inne, du ser ingen mottaker. Du har resignert, DET har vunnet – det digitale monsteret!»

Jeg er sikker på at de fleste kan kjenne seg igjen i noe av dette. Om hvordan det oppleves å være fullstendig oversett og ignorert hos partner, venn e.l. i møte

med den digitale verden. iPhone, iPad og alle andre digitale plattformer styrer nå mye av adferden vår. Liv leves men ikke nødvendigvis her og nå i det fysiske møtet, men der ute «in the outer space». Blikkene er vendt bort og ned, vi ser nesten ikke på hverandre lenger. Det usikre smilet om morgenen, det flakkende blikket, den stolte gangen – legger vi lenger merke til disse signalene vi sender til hverandre som forteller så mye mer enn tusen ord? Og hva lærer vi våre barn – de som suger til seg alle inntrykk fram til de er seks år? Jeg ser for meg 3-åringen vår hjemme som er som sugd inn i iPaden sin «theouter space». Er dette risikofritt?


Forskning viser at ingenting er så ødeleggende i en nær relasjon som manglende engasjement fra partner, nære venner, familie eller andre personer vi forholder oss til. Manglende engasjement påvirker direkte følelsen av egenverdi. En god selvfølelse er helt sentral i det å utvikle en sunn holdning til oss selv og det livet vi lever. Når det meste av vår tid og interesse gis til sosiale medier o.l., vil dette selvfølgelig gjøre noe med hvordan vi forholder oss til andre mennesker rundt oss. Hvis vi begynner å brenne inne med våre tanker og følelser i relasjon til andre, fordi vi ikke blir møtt av den andre, vil vi gradvis gli fra hverandre og gi slipp.

Nære relasjoner blir fjerne, forankring blir borte og vi mister noe helt sentralt i å bygge en god trygghet og et godt fundament i livet. De digitale relasjonene har blitt viktigere enn deg og meg. Men er det egentlig så alvorlig som beskrevet her?


Både ja og nei. «Ja» hvis vi bare lar tingene få utvikle seg videre uten å stoppe opp og tenke over hva som skjer. «Nei» hvis vi utvikler og finner gode metoder for å ta vare på oss selv – og andre – i den digitale hverdagen som har kommet for å bli.

Erickson Coaching har utviklet gode metoder og verktøy du kan bruke for å hjelpe deg selv eller hjelpe andre møte utfordringene med den nye digitale hverdagen. Kom på workshop hos Erickson Coaching torsdag 22. mai, og lær mer om hvordan du bl.a. kan utvikle gode og sunne relasjoner til deg selv, til andre og til iPad’en.

Program «Digital, men fattet?»

Torsdag 22. mai 2014, kl. 17:00 – 19:30

-       Kl. 17:00. introduksjon ICF og Erickson

-       diskusjon i smågrupper «hva er de viktigste spørsmålene rundt tema»

-       diskusjon

-       presentasjon Erickson prøvecoacher

-       kl. 18:00 pause

-       presentasjon og metodikker fra Erickson

-       spørsmål /svar generelt

-       Oppsummering

-       kl. 1930 Ferdig

-       For de som ønsker: avtale om prøvecoaching med Erickson coach under sertifisering

Påmelding her >>

Forfattere: Janne Bjørnsen (t.v.), Jan Georg Kristiansen

jbjrnsen@gmail.com, mobil: 9592 6440, for spørsmål om arrangementet.