Siste nytt

GDPR (ikke publisert)

Kjære venner, Du har sikkert hørt om den nye databeskyttelsesforskriften ("GDPR") som trer i kraft i 2018. Vi skriver derfor til deg for å fortelle deg at vi har gjort noen endringer i retningslinjene våre, for å kunne styrke dine personvernrettigheter og for å gi deg mer klarhet og kontroll over hvordan vi bruker informasjonen din. Du har sikkert mottatt ganske mange e-postmeldinger om dette allerede, så derfor vil også vi holde dette kort, slik at du kan komme tilbake til coachingen din!

Les mer

ÆRLIGHET uten tillit = Mulig overgrep. Om coaching, terapi, ICF. DEBATT

Med hjelp av en Addictologi-terapeut gikk coaching-begrepet forrige uke (desember 2017) fra å være «litt varm sten» til ett steg nærmere «lava» i Norge! Fra jobbreise i Riga leste jeg VG på nett’s siste VG-research artikkel rett før leggetid, og jeg klarte ikke sovne igjen. Nå blir det gru-spennende! Jeg regner med at tommel-skruen vris ytterligere mot coaching-ordet, fordi addictologen og hans oppdragsgiver begge refererer til «lederutvikling og coaching», og de holder flagget høyt hevet. Og han og jeg er tilsynelatende i samme bransje! Dette er sterk kost for oss som hegner profesjonelt om coaching-ordet, som noe annet enn «hvasomhelstmedspørsmålstegn?etter». Dommen fra Oslo tingrett er ikke rettskraftig, men Borgarting lagmannsrett har varslet partene om at de vurderer å nekte oppdragsgiver å fremme en anke, skriver VG (9/12-'17). For andre gang på et par uker har jeg støtt på eksperter som fremhever ærlighet som metode for utvikling. Ærlighet er en fin egenskap. Jeg mener at ICF-coachingen sessens er utvikling av ærlighet i coacheens møte med seg selv. Coachens forvaltning av sin egen ærlighet er en nøkkel i diskusjon av hva er coaching!

Les mer

Lørdag 24/5: Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?

Tips om hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far? (Gratis workshop ECN - International Coaching Week 2014 Oslo.) For travle foreldre; få med deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med dem som betyr mest for deg!


Image courtesy of stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Dato: Lørdag 24. mai 2014, kl. 08:00 - 10:00
Sted: Scandic KNA hotel, Parkveien 68
Kursleder: Bernt Torgussen, ICF-sertifisert Erickson coach PCC, Pastor

Påmelding her >>

La oss innse det: gode familierelasjoner blir ikke til av seg selv. Hverdagens utfordringer sluker så mye av våre krefter at det ikke alltid er overskudd igjen til å prioritere dem som betyr mest for oss. Verden endrer seg med rekordfart og livet er mer komplisert enn noen gang. Fasitsvarene på spørsmålene om hva som er rett å gjøre i ulike situasjoner er i beste fall utilstrekkelige, og det kan være direkte nedbrytende for relasjonen å trumfe dem igjennom.
Prisen kan være høy for denne forsømmelsen.

 

 

 

 

 

 

Image courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

 

Bernt André Torgussen, Erickson coach trener og pastor, gir deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med barn og tenåringer. Barneoppdragelse er ikke så mye en prestasjon som en relasjon. Ett konkret verktøy vi ser nærmere på er "den gode samtalen" - et "håndverkt" som kan læres. Da kan selv de vanskeligste situasjoner bli en kilde til læring, glede og vekst.

Meld deg på her >>

Program «Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?»

Lordag 22. mai 2014, kl. 08:00 – 10:00

- Kl. 08:00. Frokost og introduksjon ICF og Erickson
- kl. 09:00 pause
- kl. 10:00 Ferdig
- For de som ønsker: avtale om prøvecoaching med Erickson coach under sertifisering


Påmelding>>