Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Lørdag 24/5: Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?

Tips om hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far? (Gratis workshop ECN - International Coaching Week 2014 Oslo.) For travle foreldre; få med deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med dem som betyr mest for deg!


Image courtesy of stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Dato: Lørdag 24. mai 2014, kl. 08:00 - 10:00
Sted: Scandic KNA hotel, Parkveien 68
Kursleder: Bernt Torgussen, ICF-sertifisert Erickson coach PCC, Pastor

Påmelding her >>

La oss innse det: gode familierelasjoner blir ikke til av seg selv. Hverdagens utfordringer sluker så mye av våre krefter at det ikke alltid er overskudd igjen til å prioritere dem som betyr mest for oss. Verden endrer seg med rekordfart og livet er mer komplisert enn noen gang. Fasitsvarene på spørsmålene om hva som er rett å gjøre i ulike situasjoner er i beste fall utilstrekkelige, og det kan være direkte nedbrytende for relasjonen å trumfe dem igjennom.
Prisen kan være høy for denne forsømmelsen.

 

 

 

 

 

 

Image courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

 

Bernt André Torgussen, Erickson coach trener og pastor, gir deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med barn og tenåringer. Barneoppdragelse er ikke så mye en prestasjon som en relasjon. Ett konkret verktøy vi ser nærmere på er "den gode samtalen" - et "håndverkt" som kan læres. Da kan selv de vanskeligste situasjoner bli en kilde til læring, glede og vekst.

Meld deg på her >>

Program «Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?»

Lordag 22. mai 2014, kl. 08:00 – 10:00

- Kl. 08:00. Frokost og introduksjon ICF og Erickson
- kl. 09:00 pause
- kl. 10:00 Ferdig
- For de som ønsker: avtale om prøvecoaching med Erickson coach under sertifisering


Påmelding>>

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204