Siste nytt

GDPR (ikke publisert)

Kjære venner, Du har sikkert hørt om den nye databeskyttelsesforskriften ("GDPR") som trer i kraft i 2018. Vi skriver derfor til deg for å fortelle deg at vi har gjort noen endringer i retningslinjene våre, for å kunne styrke dine personvernrettigheter og for å gi deg mer klarhet og kontroll over hvordan vi bruker informasjonen din. Du har sikkert mottatt ganske mange e-postmeldinger om dette allerede, så derfor vil også vi holde dette kort, slik at du kan komme tilbake til coachingen din!

Les mer

ÆRLIGHET uten tillit = Mulig overgrep. Om coaching, terapi, ICF. DEBATT

Med hjelp av en Addictologi-terapeut gikk coaching-begrepet forrige uke (desember 2017) fra å være «litt varm sten» til ett steg nærmere «lava» i Norge! Fra jobbreise i Riga leste jeg VG på nett’s siste VG-research artikkel rett før leggetid, og jeg klarte ikke sovne igjen. Nå blir det gru-spennende! Jeg regner med at tommel-skruen vris ytterligere mot coaching-ordet, fordi addictologen og hans oppdragsgiver begge refererer til «lederutvikling og coaching», og de holder flagget høyt hevet. Og han og jeg er tilsynelatende i samme bransje! Dette er sterk kost for oss som hegner profesjonelt om coaching-ordet, som noe annet enn «hvasomhelstmedspørsmålstegn?etter». Dommen fra Oslo tingrett er ikke rettskraftig, men Borgarting lagmannsrett har varslet partene om at de vurderer å nekte oppdragsgiver å fremme en anke, skriver VG (9/12-'17). For andre gang på et par uker har jeg støtt på eksperter som fremhever ærlighet som metode for utvikling. Ærlighet er en fin egenskap. Jeg mener at ICF-coachingen sessens er utvikling av ærlighet i coacheens møte med seg selv. Coachens forvaltning av sin egen ærlighet er en nøkkel i diskusjon av hva er coaching!

Les mer

Å motta prøvecoaching (Erickson#1 hele uken)

Vil du motta gratis prøvecoaching under Coaching Week 2014? I perioden 19.-25. mai 2014 arrangeres ICF Coaching Week (ICW) i Oslo og samtidig i 120 andre land. Målgruppen er "deg som vil motivere deg selv og dine medarbeidere". I løpet av uken vil Erickson sertifiserte ICF coacher tilby deltakerne gratis prøvecoaching på 1 time (ca 60 minutter) slik at de kan bli bedre kjent med effekten av å bruke profesjonelle ICF coacher.

Meld din interesse ved å sende en mail til Erickson Coaching med tidspunktene du er interessert i.

Mulige tidspunkter å møte ICF-sertifiserte Erickson coacher er på følgende gratisarrangementer, hvor nærmere avtale kan gjøres:
Tirsdag 20. mai kl. 17:00-19:30
Torsdag 22. mai kl. 17:00-19:30
Fredag 23. mai kl. 16:30-19:00
Lørdag 24 mai kl. 08.00 – 10.00

Vår ambisjon er å markedsføre ICF godkjente coacher slik at det blir naturlig kvalitetssikre profesjonelle coacher gjennom ICF.


Vilkår for å motta prøvecoaching:

Første time coaching er gratis. Ønsker du flere timer koster andre time kr 400,- og tredje time kr 200,-. Timer utover det avtales med coach individuelt. Ved ikke oppmøte til bestilt time prøvecoaching (no show) eller ikke avbestilt  minst to virkedager før time, så vil coachen fakturere kr 200,- uansett.

Det er Erickson coacher med modul 4 og modul 5 som gir prøvecoaching for å samle kundetimer i praktisk coaching.

Her kan du lese mer om prøvecoaching i Erickson, slik det presenteres for Erickson coachene >>

 

Tilbake til ICW14-oversikt >>