Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Bilder og oppsummering "Spesialistworkshop for coacher"

Coacher kom for å få løftende tilbakemelding på sin coaching. Erickson arrangerte Spesialistworkshop for profesjonelle coacher tirsdag 21. mai klokken 17:30.

Erickson arrangerte Spesialistworkshop for profesjonelle coacher tirsdag 21. mai klokken 17:30. Dette var "mentorcoach-gym" for coacher som ville spisse sine coachingferdigheter til ICF nivå, og minimumskravet til deltakelse var satt til minst 10 dager coachingkurs, slik at de tilsvarte omtrent ICF's laveste kvalitetsnivå ACC. Deltakerne møtte erfarne Erickson coacher på profesjonelt PCC nivå eller tilsvarende og deltakerne fikk løftende, direkte tilbakemelding på sin coaching.


- "Jeg fikk mye kunnskap av den erfarne Erickson coachen på ICF nivå PCC, som lyktes gi meg effektiv tilbakemelding som vil perfeksjonere min evne til coachposisjon". En av coachstudentene på ICF nivå PCC uttalte at "jeg har bidratt flere ganger på mentorcoach-gym'ene fordi jeg her får praksis i å gi løftende/coachende tilbakemeldinger, som er noe av det jeg som best løfter min arbeidshverdag som leder".


Fagansvarlig Jan Georg Kristiansen, MCC Coach sertifisert in action. Arkivfoto av Anniken Valstad.

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204