Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som f.eks. har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Bilder og oppsummering "Spesialistworkshop for coacher"

Coacher kom for å få løftende tilbakemelding på sin coaching. Erickson arrangerte Spesialistworkshop for profesjonelle coacher tirsdag 21. mai klokken 17:30.

Erickson arrangerte Spesialistworkshop for profesjonelle coacher tirsdag 21. mai klokken 17:30. Dette var "mentorcoach-gym" for coacher som ville spisse sine coachingferdigheter til ICF nivå, og minimumskravet til deltakelse var satt til minst 10 dager coachingkurs, slik at de tilsvarte omtrent ICF's laveste kvalitetsnivå ACC. Deltakerne møtte erfarne Erickson coacher på profesjonelt PCC nivå eller tilsvarende og deltakerne fikk løftende, direkte tilbakemelding på sin coaching.


- "Jeg fikk mye kunnskap av den erfarne Erickson coachen på ICF nivå PCC, som lyktes gi meg effektiv tilbakemelding som vil perfeksjonere min evne til coachposisjon". En av coachstudentene på ICF nivå PCC uttalte at "jeg har bidratt flere ganger på mentorcoach-gym'ene fordi jeg her får praksis i å gi løftende/coachende tilbakemeldinger, som er noe av det jeg som best løfter min arbeidshverdag som leder".


Fagansvarlig Jan Georg Kristiansen, MCC Coach sertifisert in action. Arkivfoto av Anniken Valstad.

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204 eller 412 72 858 (Maria)