Siste nytt

GDPR (ikke publisert)

Kjære venner, Du har sikkert hørt om den nye databeskyttelsesforskriften ("GDPR") som trer i kraft i 2018. Vi skriver derfor til deg for å fortelle deg at vi har gjort noen endringer i retningslinjene våre, for å kunne styrke dine personvernrettigheter og for å gi deg mer klarhet og kontroll over hvordan vi bruker informasjonen din. Du har sikkert mottatt ganske mange e-postmeldinger om dette allerede, så derfor vil også vi holde dette kort, slik at du kan komme tilbake til coachingen din!

Les mer

ÆRLIGHET uten tillit = Mulig overgrep. Om coaching, terapi, ICF. DEBATT

Med hjelp av en Addictologi-terapeut gikk coaching-begrepet forrige uke (desember 2017) fra å være «litt varm sten» til ett steg nærmere «lava» i Norge! Fra jobbreise i Riga leste jeg VG på nett’s siste VG-research artikkel rett før leggetid, og jeg klarte ikke sovne igjen. Nå blir det gru-spennende! Jeg regner med at tommel-skruen vris ytterligere mot coaching-ordet, fordi addictologen og hans oppdragsgiver begge refererer til «lederutvikling og coaching», og de holder flagget høyt hevet. Og han og jeg er tilsynelatende i samme bransje! Dette er sterk kost for oss som hegner profesjonelt om coaching-ordet, som noe annet enn «hvasomhelstmedspørsmålstegn?etter». Dommen fra Oslo tingrett er ikke rettskraftig, men Borgarting lagmannsrett har varslet partene om at de vurderer å nekte oppdragsgiver å fremme en anke, skriver VG (9/12-'17). For andre gang på et par uker har jeg støtt på eksperter som fremhever ærlighet som metode for utvikling. Ærlighet er en fin egenskap. Jeg mener at ICF-coachingen sessens er utvikling av ærlighet i coacheens møte med seg selv. Coachens forvaltning av sin egen ærlighet er en nøkkel i diskusjon av hva er coaching!

Les mer

Påmelding gratis minikurs

Du inviteres til et lærerikt minikurs (gratis/uforplikt.) med motiverende foredragsholdere som gir deg et verdifullt innblikk i coaching og coachende væremåte. Vi tilbyr nå tre typer minikurs; som regel mand. kl. 17.00 -19:30, (noen tirsd. 08:15-10:45).

 

 

 

 

 

- Minikurs 1: Utdanning til coach og mentaltrener - for profesjonelt "100% fokus" på den andre: Datovalg: 11/6(Man.kl.17), 13/8, 3/9, 10/9, 17/9

(Innhold: Profesjonelt, ICF-sertifisert fokus på den andre kombinert med den utvidede konsulent-gjennombruddsrollen; life-coaching, egenutvikling, work-life balance)

- Minikurs 2: Coachingverktøy for ledelse og samspill – for å gå foran i endringsprosessene: Datovalg: 18/6(Man.kl.17), 21/8(Tir.kl08:15)

(Innhold:Hvordan lykkes med coachende væremåter for leder-, medarbeider- og teamutvikling; Tillittsbasert ledelse og coachende lederstil – å bistå medarbeider utvikle Growth mindset (C.Dweck) finne løsninger og prioriteringer. Cases resultater)

- Minikurs 3: Teamcoaching og coaching - for å bringe teamet til neste steg: Datovalg (kl. 17:00-20:00):  AVLYST!4/6(Mand. kl.17), Ny dato: 6/8(Man.17-20), 24/9(Man.17-20)

(Innhold: Profesjonell teamcoaching for coach eller teamleder med coachende lederstil; utvikle organisasjonskultur; Ledergruppers resultater, innovasjon, tillitt, trivsel, beslutningskraft)

Les mer om innhold og avmeldingsklausul i minikursene her

  • Skriv hvilken dato du ser over, som du velger her?

  • Ønsker du få prøvecoaching? (avtales endelig på møtet og gjøres innen 14. dager)

Alle kursene i Erickson Coaching Nordic holdes med forbehold om antall deltakere.
Trykkfeil, lokale- og datoskifter kan forekomme.