Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Påmelding gratis minikurs

Du inviteres til et lærerikt minikurs (gratis/uforplikt.) med motiverende foredragsholdere som gir deg et verdifullt innblikk i coaching og coachende væremåte. Vi tilbyr nå tre typer minikurs; som regel mand. kl. 17.00 -19:30, (noen tirsd. 08:15-10:45).

 

 

 

 

 

- Minikurs 1: Utdanning til coach og mentaltrener - profesjonelt fokus på den andre: Datovalg: 7/8 (Man.kl.17), 14/8 (Man.kl.17), 28/8 (Man.kl.17)

(Innhold: Profesjonelt (ICF-sertifisert) fokus på den andre kombinert med den utvidede konsulentrollen; life-coaching, egenutvikling, work-life balance)

- Minikurs 2: Coachingverktøy for ledelse og samspill –coachende væremåte i medarbeiderutvikling og forbedringer: Datovalg: 22/8(Tirs.kl.08.15)

(Innhold:Hvordan lykkes med coachende væremåter for leder-, medarbeider- og teamutvikling; Coachende lederstil – å bistå medarbeider finne løsninger og prioriteringer. Cases resultater)

- Minikurs 3: Teamcoaching og coaching - for å bringe ditt team til nytt nivå: Datovalg (kl. 17:00-20:00): 25/9; (Mand. kl.17)

(Innhold: Profesjonell teamcoaching for coach eller teamleder med coachende lederstil; utvikle organisasjonskultur; Ledergruppers resultater, innovasjon, tillitt, trivsel, beslutningskraft)

Les mer om innhold og avmeldingsklausul i minikursene her

  • Skriv hvilken dato du ser over, som du velger her?

  • Ønsker du få prøvecoaching? (avtales endelig på møtet og gjøres innen 14. dager)

Alle kursene i Erickson Coaching Nordic holdes med forbehold om antall deltakere.
Trykkfeil, lokale- og datoskifter kan forekomme.

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204