Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Påmelding gratis minikurs

Du inviteres til et lærerikt minikurs (gratis/uforplikt.) med motiverende foredragsholdere som gir deg et verdifullt innblikk i coaching og coachende væremåte. Vi tilbyr nå tre typer minikurs; som regel mandager kl. 17.00 -19:30, (noen tirsdager 08:15-10:45).

 

 

 

 

 

- Minikurs 1: Utdanning til coach og mentaltrener - hvordan profesjonelt "100% fokus" på den andre: Datovalg: (Man.kl.17) den 12/11, 19/11, 3/12,

(Innhold: Profesjonelt, ICF-sertifisert fokus på den andre kombinert med den utvidede konsulent-gjennombruddsrollen; life-coaching, egenutvikling, work-life balance, Praktiske cases)

- Minikurs 2: Coachingverktøy for ledelse og samspill – for å gå foran i endringsprosessene: Datovalg: 26/11(Mand.kl17),

(Innhold:Hvordan lykkes med coachende væremåter for leder-, medarbeider- og teamutvikling; Tillittsbasert ledelse og coachende lederstil – å bistå medarbeider utvikle Growth mindset (C.Dweck) finne løsninger og prioriteringer. Cases resultater)

- Minikurs 3: Teamcoaching for utvikling av organisasjonskultur - for å lykkes med omstillingene: Datovalg: 5/11(Man.kl. 17-20), 25/2-2019(Man. kl. 17-20)

(Innhold: Profesjonell teamcoaching for coach eller teamleder med coachende lederstil; utvikle organisasjonskultur; Ledergruppers resultater, innovasjon, tillitt, trivsel, beslutningskraft, Praktiske cases resultater. Verktøyene også relevante for familien og paret «som team»)

Les mer om innhold og avmeldingsklausul i minikursene her

  • Skriv hvilken dato du ser over, som du velger her?

  • Ønsker du få prøvecoaching? (avtales endelig på møtet og gjøres innen 14. dager)

Alle kursene i Erickson Coaching Nordic holdes med forbehold om antall deltakere.
Trykkfeil, lokale- og datoskifter kan forekomme.