Du får denne eposten fordi du har vært i kontakt med Erickson og bedt om informasjon fra oss tidligere.
Sjekk webversjonen her dersom det er utfordringer med innholdet.

Kjære coaching-interesserte

Takk for sist etter ditt besøk på Minikurset på kjøkkenet med Jan Georg. Etter deltakelse på minikurs og deretter Grunnkurset sist uke, skrev Fredrik som er pedagog og lærer, noen begeistrede setninger til oss du kan lese nederst. Vi takker for tilliten. Om det passer, ser vi frem til å møte deg igjen på vinterens siste Grunnkurs onsdag neste uke. Dersom du denne våren ønsker skaffe deg mer av de praktiske og kraftfulle kommunikasjonsferdighetene, ser vi frem til å høre fra deg.


Avansert grunnkurs oppstart 9. juni (helg) eller fra september; Anerkjennende samtaler

Avansert grunnkurs oppstart 9. juni (helg) eller fra september; Anerkjennende samtaler

Ønsker du styrket verktøykasse og formalisering av en mer coachende og anerkjennende lederstil for deg selv eller i din bedrift?
Få frem det beste hos andre med coaching og mentaltrening! Er starten på en ICF-godkjent utdanning med solide norske referanser.

Neste grunnkurs er fredag 9.til søndag 11. juni (2,5 dager helg). Alternativt er neste oppstart etter sommeren; fredag 8.- søndag 10/9 eller onsdag 20. til fredag 22. september (2,5 ukedager). Programmet under jevnlig forbedring, og se under inntrykket fra en pedagog og lærer fra deltakelse.

Les mer

Tips fra en Erickson-student

Tips fra en Erickson-student

Tips fra Heidi Videhi Røsdal, Sikkerhetsrådgiver:
Jeg hadde begynt å nærme meg et hat-forhold til innboksen min pga. mengden av daglig inngående mail. Ved å se på prioriteringer i forhold til ”Viktig og for hvem”, oppdaget jeg at ca 85 % av de inngående mailene mine gikk på ting som var viktig og hastet for andre.

Les mer

«Å oppleve og å ta med seg coachingferdigheter fra Erickson-trener Jan Georg Kristiansen, var veldig verdifullt for meg, og noe jeg tror mange vil få utbytte av. Den levende undervisningen har åpnet rom og har skapt enorm bevegelse for meg på kort tid. Det jeg kanskje ville brukt et liv på å oppnå, ga denne treneren meg rom for å lære på en helg.»

- Fredrik Hvidsten-Smith, lærer. Deltaker på Grunnkurs Modul 1 Anerkjennende samtaler.


Vi har nå TO typer minikurs

Vi tilbyr to typer gratis minikurs: "Coaching for resultat og work/life balance" og "Energien i din coachende lederstil". Velkommen til å komme selv  for repetisjon, eller tipse noen om denne muligheten!

Meld deg på her

  Erickson Coaching
Nordic AS
Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo
Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo
Telefon: 400 41 204
E-post: post@erickson.no