Du får denne eposten fordi du har vært i kontakt med Erickson og bedt om informasjon fra oss tidligere.
Sjekk webversjonen her dersom det er utfordringer med innholdet.

Se bilder fra din deltakelse - ICF Coaching Week forrige uke!

En uke full av minneverdige begivenheter har nå passert, og vi ønsker med dette å takke for din deltakelse på arrangementet. Vi håper du fikk utbytte av arrangementene, og du er velkommen til å kontakte oss om det er noe du ønsker å vite mer om.

International Coaching Week 2013 har nå blitt avsluttet, et arrangement som ble gjennomført i regi av International Coach Federation i 120 land samtidig.  Mange fant veien til Ericksons arrangementer "Hvordan motivere team", "Spesialistworkshop for coacher" og "Energien i din coachende lederstil". Ikke minst var det flotte innspill og inspirerende foredragsholdere på frokostmøtet, som også var ICF-ukens hovedarrangement.

Bilder og oppsummering "Hvordan motivere team"

Bilder og oppsummering "Hvordan motivere team"

Med Ibsen og vakker kunst som rammeverk, var det en fullsatt sal som kom for å høre om Spiral Dynamics som nøkler til team motivasjon, som delvis forklarer årsakene til konflikter i grupper.

Les mer

Bilder og oppsummering "Spesialistworkshop for coacher"

Bilder og oppsummering "Spesialistworkshop for coacher"

Coacher kom for å få løftende tilbakemelding på sin coaching. Erickson arrangerte Spesialistworkshop for profesjonelle coacher tirsdag 21. mai klokken 17:30.

Les mer

Bilder, video og oppsummering "Frokostmøtet"

Bilder, video og oppsummering "Frokostmøtet"

Hovedarrangementet besto av topp inspirerende foredragsholdere. Det ble et svært vellykket frokostmøte, der den røde tråden handlet om å skape resultater gjennom ICF-coaching.

Les mer

Bilder og oppsummering "Energien i din coachende lederstil"

Bilder og oppsummering "Energien i din coachende lederstil"

Hva er viktig å huske på som leder og konsulent, og hvilke fallgruber det er lett å gå i når du vil utvikle en coachende lederstil? Hva svarer du når lederen sier "gi meg en løsning, ikke problemet"?

Les mer

Gratis minikurs "Work/Life balance"

Få innsikt i hvordan du kan lykkes gjennom en coachende væremåte, coachende lederstil og innsikt i hva som beveger mennesker. Mandager fra 17:00 - 19:15.

Meld deg på her

  Erickson Coaching
Nordic AS
Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo
Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo
Telefon: 400 41 204
E-post: post@erickson.no