Du får denne eposten fordi du har vært i kontakt med Erickson og bedt om informasjon fra oss tidligere.
Sjekk webversjonen her dersom det er utfordringer med innholdet.

Påminnelse: Bli med på en uke full av gratis begivenheter

Hold av datoene 21.-24.mai 2013! Da arrangeres nemlig International Coaching Week i Oslo. Dette er et verdensomspennende initiativ i regi av International Coach Federation, og arrangeres i over 100 land samtidig.

Vi har valgt temaet “Ledelse og coaching” for arrangementet, og vi ønsker å fortelle om effekten av coaching for ledere i offentlig og privat sektor.

Målet med International Coaching Week er å fokusere på resultater, etikk og kvalitet i coaching, slik at eksisterende og potensielle brukere av coaching lærer mer om hva de kan forvente av en profesjonell coach.

Coaching som profesjon har i det stille vokst frem som en stadig mer innflytelsesrik bransje - i Norge og internasjonalt. Ledere på mange nivåer bruker profesjonelle coacher som støttespillere og personlige ledertrenere. Treff to av dem på Frokostmøtet 23. mai >>

Vi er også glade over å kunne formidle at ICF, gjennom et prøvecoaching-prosjekt, endelig skaffer kunder til sine medlemmer! Dette for at markedet kan bli bedre kjent med effekten av å bruke profesjonelle ICF coacher.

For mer informasjon om arrangementet, les mer her >>


Gratis minikurs "Work/Life balance"

Få innsikt i hvordan du kan lykkes gjennom en coachende væremåte, coachende lederstil og innsikt i hva som beveger mennesker. Mandager fra 17:00 - 19:15.

  Erickson Coaching
Nordic AS
Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo
Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo
Telefon: 400 41 204
E-post: post@erickson.no