Du får denne eposten fordi du har vært i kontakt med Erickson og bedt om informasjon fra oss tidligere.
Sjekk webversjonen her dersom det er utfordringer med innholdet.

Velkommen til alumni nettverkstreff onsdag 3. februar 2010

Foredragsholder vil være Ericksons grunnlegger Marilyn Atkinson. Dr. psychol Marilyn Atkinson er grunnlegger og President i Erickson Coaching International. Hun er kjent for sin magiske tilstedeværelse og klare tanke med tydelige strukturer for coaching og kommunikasjon.

TEMA: Advanced metaphors training

En av Marilyns morsomste kurs er om hvordan benytte den enorme kraften og mulighet for bevegelse som ligger i bruk av coachee's egne metaforer i løpet av en samtale. Denne samtaleferdigheten er likeså verdifull for lederens medarbeidersamtale som for coachens coachsamtale. Tema er utledet av arbeidet til Milton Erickson og hans måte å benytte metaforer for å finne løsninger. Tema kan også være nyttig ved at man - på en coachende måte - kan utforske informasjon og hint som kan komme fra egne drømmer.

 

BEGRENSET PLASS 

Påmeldingslink

Sted: Kaktus Mat & Vinhus. Lilleakerveien 23
(rett vs nybygget på CC Vest og like nedenfor våre kontorer på Lilleaker).
Buss 32 eller Trikk 13 (Jar).

Nettverkstreff for alle Erickson-studenter
Vi starter denne gang med mingling fra kl. 1700 til 1730 og fortsetter med det faglige fra kl. 17.30. Velkommen til god mat og drikke, gjensyn og mingling, faglig oppdatering i coachingfaget og lange, gode samtaler. Bindende påmelding på webben. Betaling etter mottak av fakturaer fra Erickson.

  Erickson Coaching
Nordic AS
Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo
Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo
Telefon: 400 41 204
E-post: post@erickson.no