Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Eksklusiv alumnigruppe på Facebook

Vi har opprettet en eksklusiv alumnigruppe på Facebook for alle oss som vil ha utvikling i verden, en samtale om gangen.

Kjære Erickson coacher, ledere og studenter

Vi har opprettet en eksklusiv alumnigruppe på Facebook for alle oss som vil ha utvikling i verden, en samtale om gangen.

Dette blir en interaktiv møteplass der kontakter knyttes og erfaringer deles utover de jevnlige nettverkstreffene.
Dette er en gruppe for, med og av dere, og vi ser frem imot ditt bidrag og medlemsskap, til felles glede og utbytte for alle. Gruppen er for de med Erickson-utdannelse.

Bli med og bidra http://www.facebook.com/groups/erickson.coaching.nordic/

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204