Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som f.eks. har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Eksklusiv alumnigruppe på Facebook

Vi har opprettet en eksklusiv alumnigruppe på Facebook for alle oss som vil ha utvikling i verden, en samtale om gangen.

Kjære Erickson coacher, ledere og studenter

Vi har opprettet en eksklusiv alumnigruppe på Facebook for alle oss som vil ha utvikling i verden, en samtale om gangen.

Dette blir en interaktiv møteplass der kontakter knyttes og erfaringer deles utover de jevnlige nettverkstreffene.
Dette er en gruppe for, med og av dere, og vi ser frem imot ditt bidrag og medlemsskap, til felles glede og utbytte for alle. Gruppen er for de med Erickson-utdannelse.

Bli med og bidra http://www.facebook.com/groups/erickson.coaching.nordic/

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204 eller 412 72 858 (Maria)