Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som f.eks. har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Alumni-nettverkstreff Erickson Coaching med tema: "Signatur-BINGO!, Gatevisdom" og vårt sommer-treff. 6.juni 2019 kl. 17:00 på InspiraHuset/Lilleaker. Gratis, også på Zoom

Erickson Norge inviterer deg til å sette av en liten kveld til å forbedre de områdene du ønsker styrke og kanskje treffe flere likesinnede i coaching-miljøet, før sommeren setter inn.

FAGTEMA Sommer-treffet er vårens siste nettverkstreff for Erickson coachinginteresserte:

- "Signatur-BINGO og Oppmerksom Spasertur for å gi råd og få råd - til og med fra "gata"."
-beste måte å lære noe på er å fortelle om det med dine egne ord eller å undervise i det med dine egne ord. Ta med deg de 6 største utfordringene  - f. eks. faglig utfordring som kursholder, som foredragsholder, som selger eller andre utfordring med kunder - som coach eller i annen rolle – som du vil ha svar på. Du vil putte disse 6 største utfordringene inn i et Bingo-kort som du, sammen med mange andre, vil få svar på.

TID: Torsdag 6.juni kl. 17.00 (og "sommeravslutnings-tid" for coacher)
STED InspiraHuset på Lilleaker i Oslo(rett bak Coop på Lilleaker, 3 minutter å gå fra våre kontorer, der vi har 4 P-plasser):

sammen med Mindful walking

Påmeldingslink>>

Hva er Ericksons Alumni nettverk?  1) en av dine faste arenaer, 2) gjøre hverandre gode gjennom trening og kontakt, 3) et av dine "vannhull" for påfyll i din kompetanse

Wikipedia skriver at "Alumni er identiteten utover vennegjengen og sangkor, som binder hele institusjonen sammen."

Derfor: Alle som har vært kursdeltaker, student eller coachingkunde i Erickson, ansatte og samarbeidspartnere - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser (og alle kan ta med 1 gjest) - inviteres til alumnisamlingene. Arrangementet er for de som ønsker et "vannhull" der de kan få påfyll og inspirasjon i høy-aktuelt fagtema og gjensyn med miljøet.

Fagtema for kommende Erickson Alumni Nettverktreff 6/6.

Signatur-Bingo med Inspirerende spasertur.

Vi gjennomfører den kanskje beste prosessen som Richard, faculty lead for Erickson Coaching International/rektor kjørte for oss på Partnermøtet i Wold-game i Antalya i april 2019.

Jan Georg vil innlede med informasjon om "Signatur-bingo" som metoden og prosess, som er en morsom og veldig effektiv måte å repetere fagstoff eller om noe du synes det er viktig å være dyktig i:

  • - Utvelgelse av dine "Signatur-bingo" temaer for kvelden.
  • - Hva er de viktigste spørsmålene du bør stille deg nå, ut fra der du i dag er i å dra nytte av din kompetanse i eller utenfor coaching som felt?
  • - Ved hjelp av de andre på Alumni-treffet vil du både gi og få visdom
  • - Inspirerende spasertur som bringer oss til Lysaker.

Maria vil som siste del av "Signatur-bingo" lede oss på en Inspirerende Spasertur som tar oss med på en oppmerksom reise fra InspiraHuset og ned til Lysaker stasjon. Her vil visdom fra gatene vil gi deg nye uventede perspektiv på et selvvalgt tema.

- Denne kortvarianten er fra innledningsdelen i 'Street Wisdom'
- På Lysaker stasjon er Alimnis fagdel ferdig, og vi reiser til hhv. Lysaker brygge for mat, tilbake til InspiraHuset og henter bilen eller du tar tog/buss hjemover.

Hvem passer dette for?

Kveldens tema passer for deg som ønsker å få frem det beste hos andre, som ønsker å finne metoder for fokus på viktige og legge vekk det uviktige i en hektisk hverdag. Og selvfølgelig for deg som vil treffe igjen coach-miljøet.
Arrangementet er sponset av Erickson.

FOR DEG SOM
- som vil få ekstra fart til å selge/markedsføre deg selv - fokus fremstå tydelig, attraktiv og tilgjengelig for målgrupper
- er i konsulentrollen, coachrollen eller lederrollen og som vil hjelpe kunder og medarbeidere til å forstå din kompetanse
- du vil oppdatere deg og få med deg et eksempel på siste års fagutvikling i TASC

Du vil også være med på følgende

COACHING-SIRKEL
- Og som vanlig; oppsett av ny, frivillig coaching-sirkel (for du har vel selv en egen coach som du bruker på de områdene der det "stokker seg litt for deg", ikke det?..)
- Nyheter fra ICF Norge, som i praksis er Norges internasjonale coachforening

FAGTEMA "Signatur-BINGO og Inspirerende Spasertur for å gi råd og få råd."

Fagekspert: Bidragytere: Jan Georg Kristiansen og Maria Hofman

   Maria Hofman

Påmeldingslink>>

TID: 6.juni kl. 17:00 -20.00 (avsluttes på Lysaker stasjon)
STED: InspiraHuset på Lilleaker i OsloInspiraHuset (rett bak Coop på Lilleaker, 5 minutter å gå fra våre kontorer)
PRIS fagdel: Kr. 0,-. Bruk i stedet for noe kroner på en sommerlig middag til deg selv på Lysaker brygge, som vi går ned til mot slutten av Alumni-treffet

PROGRAM

•   16:50: Registrering
•   17:00 - 17.25 Mingling, snacks og gjensynsglede. (Matbestilling for de som blir med til middag på Lysaker brygge (vi går kl. 20.00).)
•   17.30 - 18.30 "Signatur-BINGO".
•   18.30 - 18.45 Benstrekk
•   18.45 - 19.15 Nyheter fra Erickson.
- diplomutdelinger, forming av ny coach-sirkel for deg som også vil samle flere coachingtimer.
•   19.15 - 19.30 Oppdateringer fra ICF Norge -President Ståle Stenersen

•   19.40 - 20.00 Inspirerende Spasertur blir vår faglige avslutning på signatur-bingo, der vi underveis blir inspirert av "mindfulle" instruksjoner fra Maria som også er mindfulness-instruktør.


MIDDAG (valgfritt) Sommer-middag (middag etterbestilling senest kl. 17:15, som du betaler direkte til restauranten)
•    20.15 - 21:30 (ca) Spisested: for middag!
             •    Sommer-middag kr (dekkes selv) pr. person:

 Middag


"Både den faglige og den sosiale delen denne kvelden ga meg stort utbytte i form av ny kunnskap og innsikt, nye ideer og nye kontakter, i tillegg til det verdifulle det er å treffe coachkolleger og tidligere medstudenter.

Kort sammenfattet vil jeg si at alumnitreffet som vanlig ga meg ny inspirasjon for dette flotte faget som coaching er!"
- Ståle Stenersen, ICF sertifisert Erickson coach ACC, tidl. skoledirektør. Eget firma

 
vanlig a-la cart meny på restauranten på Lysaker Brygge!

 

Lagre

Lagre

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204 eller 412 72 858 (Maria)