Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som f.eks. har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Alumnisamling 16. februar 2012

Referat Alumnitreff 16. februar 2012. 
Tema: Agile coaching
Foredragsholder:
Sergey Dmitriev.

Agile coaching for organisasjons-transformasjoner Lean


Faglig tema:
 "Organisasjonstransformasjoner ved hjelp av Agile coaching – coachende væremåte i praksis". 

Foredragsholder: Sergey Dmitriev - Agile coach og strategirådgiver. En av Norges to sertifiserte Scrum Trenere.

Tidligere utviklingssjef for zett.no og systemansvarlig for kvasir.no. Nå daglig leder i agile42 som hjelper bedrifter til å bli mer smidig. I foredraget hører vi hvordan Agile coaching hjelper transformere bedrifter og erstatte tradisjonelt management med moderne lederskap. Vi vil snakke om grunnleggende verdier i lean og smidig. Hør historier om hva japanske bilprodusenter lærte i USA og hvorfor amerikanske bilprodusentene ikke klarer å kopiere denne lærdom. Vi diskuterer også hvordan Agile coaching er forskjellig fra ICF-coaching, og hvordan ferdighetene kan utfylle hverandre.


Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204 eller 412 72 858 (Maria)