Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Alumnisamling 16. februar 2012

Referat Alumnitreff 16. februar 2012. 
Tema: Agile coaching
Foredragsholder:
Sergey Dmitriev.

Agile coaching for organisasjons-transformasjoner Lean


Faglig tema:
 "Organisasjonstransformasjoner ved hjelp av Agile coaching – coachende væremåte i praksis". 

Foredragsholder: Sergey Dmitriev - Agile coach og strategirådgiver. En av Norges to sertifiserte Scrum Trenere.

Tidligere utviklingssjef for zett.no og systemansvarlig for kvasir.no. Nå daglig leder i agile42 som hjelper bedrifter til å bli mer smidig. I foredraget hører vi hvordan Agile coaching hjelper transformere bedrifter og erstatte tradisjonelt management med moderne lederskap. Vi vil snakke om grunnleggende verdier i lean og smidig. Hør historier om hva japanske bilprodusenter lærte i USA og hvorfor amerikanske bilprodusentene ikke klarer å kopiere denne lærdom. Vi diskuterer også hvordan Agile coaching er forskjellig fra ICF-coaching, og hvordan ferdighetene kan utfylle hverandre.


Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204