Siste nytt

Personvern - GDPR - må akseptere

(C) Kjære coaching-interesserte, I dag anser vi at vi ikke har ditt samtykke til å sende deg epost-nyhetsbrev med tips, tilbud og blant annet gratis foredrag. Derfor har du enten ikke hørt fra oss eller vi må stoppe med våre nyhetsbrev på grunn av nytt lovverk i EU (den nye databeskyttelsesforskriften ("GDPR") som trer i kraft i 2018).

Dersom du vil motta nyhetsbrev fra oss gir du oss ditt samtykke ved å klikker på denne lenken, og du er du på vei til å godta og kommer til takk-siden. Og husk: Vi respekterer dine rettigheter. Det betyr at det er like lett å melde seg av som å melde deg på. Samtidig skal du være sikker på at vi ikke deler e-postadressen din med andre.

Les mer

Sissel Andersen - "Hva har jeg brukt coachutdanningen min til !" - fremskrittet fra godt betalt leder, til alene som selvstendig. Stafettpinnen.

Coach-utdanningen er min egen verktøykasse og mulighetsåpner. Coach-utdanningen hos Erickson, har gitt meg muligheten til å til å realisere målet mitt med å komme videre og starte eget firma. Den har gitt meg en verdifull verktøykasse i arbeidet som både lederutvikler, mental trener og foredragsholder. Utdanningen har vært som en reise. Mitt utgangspunkt var et ønske om å bli skikkelig god i coaching-faget. Uttalelsen fra min lederkollega; «hva hindrer deg i å gjøre det da?», husker jeg godt – det ga meg ekstra dytt til å starte på utdannelsen hos Erickson Coaching. Siden da har det skjedd mye -

Les mer

Alumnisamling 16. februar 2012

Referat Alumnitreff 16. februar 2012. 
Tema: Agile coaching
Foredragsholder:
Sergey Dmitriev.

Agile coaching for organisasjons-transformasjoner Lean


Faglig tema:
 "Organisasjonstransformasjoner ved hjelp av Agile coaching – coachende væremåte i praksis". 

Foredragsholder: Sergey Dmitriev - Agile coach og strategirådgiver. En av Norges to sertifiserte Scrum Trenere.

Tidligere utviklingssjef for zett.no og systemansvarlig for kvasir.no. Nå daglig leder i agile42 som hjelper bedrifter til å bli mer smidig. I foredraget hører vi hvordan Agile coaching hjelper transformere bedrifter og erstatte tradisjonelt management med moderne lederskap. Vi vil snakke om grunnleggende verdier i lean og smidig. Hør historier om hva japanske bilprodusenter lærte i USA og hvorfor amerikanske bilprodusentene ikke klarer å kopiere denne lærdom. Vi diskuterer også hvordan Agile coaching er forskjellig fra ICF-coaching, og hvordan ferdighetene kan utfylle hverandre.