Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Alumnitreff påmeldingsskjema - Når passer det å treffes sosialt/faglig?

Hva er Ericksons Alumni nettverk?

Alle som har vært kursdeltaker, kunde eller student i Erickson - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser - inviteres til alumnisamlingene.

Relasjonsbygging, mingling, tidsaktuelt faglig tema, kryss-nytte erfaringsutveksling mellom de erfarne og de nye, nyheter fra ICF og Erickson inn- og utland, god mat.
Arrangementet sponses av Erickson og holdes 2-3 ganger i året:

Påmelding til Nettverkstreff  her!
PRIS: Earlybird før 19.mai kr. 240,- (etter 19.mai: kr.340,-) etterfaktureres

Bindende påmelding 4 dager før. Ikke-møtte (no-show) mottar faktura på fagdel, inklusiv gebyret, pga bindende avtale med kursstedet.

ECN Alumnitreff 2017

  • Neste Alumni nettverkstreff blir 23.mai kl. 17:00-19.30 på Kaktus restaurant, Lilleakerveien 23, ved CCVest i Oslo:
  • FAGTEMA: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!

  • En del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået holder seg 2-3 måneder etter endt eksamen; Deretter mister mange gradvis en del av kompetansenivået sitt. Dette Erickson-alumni nettverkstreffet har fokus på; hvordan utvikle dine coachingferdigheter til «Gull-standard-nivå», spesielt for deg som har i sikte en PCC- eller MCC-sertifisering. 
  • Kveldens fagekspert er Anna Lebedeva Kristiansen ICF-coach PCC/MCC-applicant. Anna er en praktisk rettet, profesjonell coach som kun jobber med bedriftsledere. Anna er sertifisert internasjonal ICF-sensor og mentor for mentorer og trenere.
  • Påmeldingskjema (*e-post og mobiltelefon er obligatorisk):
  • Velg foretrukket påmeldingstype

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204