Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som f.eks. har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Alumnitreff påmeldingsskjema - Når passer det å treffes sosialt/faglig? - Fyll ut skjemaet under

Påmelding her til arrangement med Ericksons Alumni nettverk. PRIS: Kr. 0,- (=gratis/Opprinnelig kurssted har fått vannlekkasje, og Erickson har fått en julegave fra InspiraHuset, som vi gir videre til deg).

ECN Alumnitreff 2018

  • LES MER HER om neste Alumni nettverkstreff blir 29.november kl. 17:00-20.00 på InspiraHuset (rett bak Coop på Lilleaker), 5 minutter å gå fra våre kontorer): inngang fra Ørakerveien (nedsiden InspiraHuset), på Lilleaker i Oslo:
  • FAGTEMA: "Hvordan fremstå profesjonelt og lykkes dra nytte av din coaching kompetanse."

  • Kveldens fageksperter er innledere; Maria Hofman, Jan Kristiansen og muligens en til.
  • Påmeldingskjema (*e-post, mobiltelefon og personvernerklæring er obligatorisk):
  • Velg foretrukket påmeldingstype