Siste nytt

Personvern - GDPR - må akseptere

(C) Kjære coaching-interesserte, I dag anser vi at vi ikke har ditt samtykke til å sende deg epost-nyhetsbrev med tips, tilbud og blant annet gratis foredrag. Derfor har du enten ikke hørt fra oss eller vi må stoppe med våre nyhetsbrev på grunn av nytt lovverk i EU (den nye databeskyttelsesforskriften ("GDPR") som trer i kraft i 2018).

Dersom du vil motta nyhetsbrev fra oss gir du oss ditt samtykke ved å klikker på denne lenken, og du er du på vei til å godta og kommer til takk-siden. Og husk: Vi respekterer dine rettigheter. Det betyr at det er like lett å melde seg av som å melde deg på. Samtidig skal du være sikker på at vi ikke deler e-postadressen din med andre.

Les mer

Sissel Andersen - "Hva har jeg brukt coachutdanningen min til !" - fremskrittet fra godt betalt leder, til alene som selvstendig. Stafettpinnen.

Coach-utdanningen er min egen verktøykasse og mulighetsåpner. Coach-utdanningen hos Erickson, har gitt meg muligheten til å til å realisere målet mitt med å komme videre og starte eget firma. Den har gitt meg en verdifull verktøykasse i arbeidet som både lederutvikler, mental trener og foredragsholder. Utdanningen har vært som en reise. Mitt utgangspunkt var et ønske om å bli skikkelig god i coaching-faget. Uttalelsen fra min lederkollega; «hva hindrer deg i å gjøre det da?», husker jeg godt – det ga meg ekstra dytt til å starte på utdannelsen hos Erickson Coaching. Siden da har det skjedd mye -

Les mer

Alumnitreff påmeldingsskjema - Når passer det å treffes sosialt/faglig? - Fyll ut skjemaet under

Hva er Ericksons Alumni nettverk - "vannhullet"?

Alle som har vært kursdeltaker, kunde eller student i Erickson - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser - inviteres til alumnisamlingene. 1 gjest kan inviteres med.

Relasjonsbygging, mingling, tidsaktuelt faglig tema, kryss-nytte erfaringsutveksling mellom de erfarne og de nye, nyheter fra ICF og Erickson inn- og utland, god mat.
Arrangementet sponses av Erickson og holdes 2-3 ganger i året:

Påmelding til Nettverkstreff  her!
PRIS: Earlybird før 22.august kr. 240,- (etter 8/8: kr.340,-) etterfaktureres

Bindende påmelding 4 dager før. Ikke-møtte (no-show) mottar faktura på fagdel, inklusiv gebyret, pga bindende avtale med kursstedet.

ECN Alumnitreff 2018

  • Neste Alumni nettverkstreff blir 22.august kl. 17:00-19.45 på (VURDERES Kaktus restaurant, Lilleakerveien 23, ved CCVest) i Oslo:
  • FAGTEMA "vannhullet": "Hvordan lykkes markedsføre din kompetanse gjennom sosiale medier"

  • Kveldens fagekspert er Anniken Valstad, som er webdesigner og kursholder med mer enn 18 års erfaring innen webutvikling, webdesign, markedsføring, sosiale medier og foto.
  • Påmeldingskjema (*e-post, mobiltelefon og personvernerklæring er obligatorisk):
  • Velg foretrukket påmeldingstype