Siste nytt

"Ekstremt-resultat-eierskap"; en misjon for coaching som overlever som selvstendig fag

(Av Jan G. Kristiansen, MA.coaching, MBA, MCC) Coaching som begrep er mye diskutert og debattert i Norge og i utlandet og kan om få år gå i oppløsning. For å overleve på sikt, tror jeg coaching må fremstå tydelig og tilby noe nytt og unikt i kommunikasjonsfaget, som ikke allerede er tilbudt av sine eldre og mye større"-ing-slektinger: som er veiledning, mentoring, undervisning og ledning, som også et hva et åpent spørsmål er. Uten en slik unikhet i definisjonen tror jeg "coaching" om få år vil bli bli "spist" (assimilert) av sine eldre slektninger.

Les mer

Kvinnelige ledere er flinkere enn menn

til å legge til rette for åpen dialog og kommunikasjon i bedriftene, viser et nytt doktorgradsprosjekt (Lisa Maria Whitehead, Universitetet i Agder) leser vi i Dagens Perspektiv 11.august 2017. Siden "åpen dialog og kommunikasjon" er nøkkelfokuser sett med coachingbransjens briller, tenker jeg med en gang at da har kvinnene i så fall gjennomsnittlig bedre trening i dette enn menn, før de blir målt.  
I sin avhandling «The Theory of Social Identity-driven Voice and Silence», har Lisa Maria Whitehead ved Universitetet i Agder, undersøkt 

Les mer

Alumni - Hvem har vært/er kunder hos Erickson?

Hva er Ericksons Alumni nettverk?

Alle som har vært kursdeltaker eller student i Erickson - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser - inviteres til alumnisamlingene.

Relasjonsbygging, mingling, tidsaktuelt faglig tema, nyheter fra ICF og Erickson inn- og utland, god mat.
Arrangementet sponses av Erickson og holdes 2-4 ganger i året.

Alumni (fra latin) er blitt etablert som navn på organisasjoner for tidligere studenter ved universiteter, eller tidligere ansatte i bedrifter. I Alumninettverket treffer du tidligere kullinger fra studiet. Der holder du kontakt med den enkelte for treff og jubileer, eller for utveksling av faglig informasjon. Og enkelte av våre leverandører og kontakter inviteres.

Neste alumnitreff blir 23. mai 2017 kl. 1700. Fagtema: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
En del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og topp motivasjon holder seg 2-3 måneder etter endt eksamen;
Deretter mister mange gradvis en del av kompetansenivået sitt.

Vårens Erickson-alumni nettverkstreff har fokus på; hvordan holde motivasjonen og utvikle dine coachingferdigheter til et «Gull-standard-nivå», spesielt for deg som har i sikte PCC- og MCC-sertifiseringer. Vi går i kjernen på essensen av ICF-coaching som et praktisk håndtverk, og viser siste nytt fra ICF's fagstandard.

Detaljer om neste alumnitreff tirsdag 23.mai kl. 1700

Påmelding til neste alumnitreff


Referater fra utvalgte alumnitreff

Erickson har som hovedprinsipp at kandidater til Ericksons coachpool og trenerpool skal komme fra TASC og modul 5 alumni.

De fleste mandager har Erickson Coaching Nordic Minikurs til inspirasjon på Granli gård, Lilleaker. Fra tid til annen etterspør deltakere prøvecoaching fra alumni.

Erickson inviterer til dybdestudier for tidligere studenter

Erickson inviterer tidligere studenter som kursassistenter/verter

Sosiale media brukes i økende grad for å koble  Erickson alumni

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204