Siste nytt

2017 VÅREN NESTE ALUMNITREFF

23.mai 2017 kl. 17:00: Fagfokus: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
Fordi en del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og motivasjon gradvis synker etter eksamen.
LES MER>>

Les mer

TIPS: Det å bli bevisst sitt eget valg av fokus gjør noe med hvordan en takler stresset!

Tips fra Sissel Kristin Knutsen, Seniorkonsulent, Coop Kompetanse. Først litt om min motivasjon for å begynne på coachutdanning og hva det har betydd for meg i jobben. Jeg har hele min yrkeskarriere arbeidet med kompetanseutvikling og har følt jevnlig behov for kompetansepåfyll for å kunne fornye meg i jobben. I tillegg er jeg som person faglig nysgjerrig og søkende.  I løpet av de 4-5 siste årene før TASC, tok jeg ulike kurs innen coaching og bestemte meg så for at jeg ville gjennomføre TASC, etter å ha vært på et av minikursene.

Les mer

Alumni - Hvem har vært/er kunder hos Erickson?

Hva er Ericksons Alumni nettverk?

Alle som har vært kursdeltaker eller student i Erickson - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser - inviteres til alumnisamlingene.

Relasjonsbygging, mingling, tidsaktuelt faglig tema, nyheter fra ICF og Erickson inn- og utland, god mat.
Arrangementet sponses av Erickson og holdes 2-4 ganger i året.

Alumni (fra latin) er blitt etablert som navn på organisasjoner for tidligere studenter ved universiteter, eller tidligere ansatte i bedrifter. I Alumninettverket treffer du tidligere kullinger fra studiet. Der holder du kontakt med den enkelte for treff og jubileer, eller for utveksling av faglig informasjon. Og enkelte av våre leverandører og kontakter inviteres.

Neste alumnitreff blir 23. mai 2017 kl. 1700. Fagtema: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!
En del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået og topp motivasjon holder seg 2-3 måneder etter endt eksamen;
Deretter mister mange gradvis en del av kompetansenivået sitt.

Vårens Erickson-alumni nettverkstreff har fokus på; hvordan holde motivasjonen og utvikle dine coachingferdigheter til et «Gull-standard-nivå», spesielt for deg som har i sikte PCC- og MCC-sertifiseringer. Vi går i kjernen på essensen av ICF-coaching som et praktisk håndtverk, og viser siste nytt fra ICF's fagstandard.

Detaljer om neste alumnitreff tirsdag 23.mai kl. 1700

Påmelding til neste alumnitreff


Referater fra utvalgte alumnitreff

Erickson har som hovedprinsipp at kandidater til Ericksons coachpool og trenerpool skal komme fra TASC og modul 5 alumni.

De fleste mandager har Erickson Coaching Nordic Minikurs til inspirasjon på Granli gård, Lilleaker. Fra tid til annen etterspør deltakere prøvecoaching fra alumni.

Erickson inviterer til dybdestudier for tidligere studenter

Erickson inviterer tidligere studenter som kursassistenter/verter

Sosiale media brukes i økende grad for å koble  Erickson alumni